Проблем

19.06.06
14:31

Здравейте!Аз съм начинаещ в залата!Неможах да намеря някоя по лека програма с режим на хранене и продукти!Искам да изглеждам добре не целя да направя луди ръце или нещо подобно искам да изглеждам добре..
Та се чудих някой ще може ли да ми даде линк или обяснение!Няма да е лошо ако опишете и упражненията!Ако има такава тема съжалявам! :oops:

19.06.06
21:10

Здравей, дай си даните височина,кг,години и т.н. И също какво искаш да качиш кила или да свалиш ?
По-здрави!

19.06.06
21:32

Ти в зала ли ще ходиш?Ако е така там най-добре ще видиш как се правят упражненията които не разбираш.А за яденето хапвай повече яйца(белтъци) ако харесваш извара също е хубаво да ядеш,сирене.Риба,месо,но не мазно.Ето тия обикновени неща ти трябват,не е необходимо още от сега да пиеш добавки.На колко си години ? Ако си малък не се натоварвай прекалено много и се храни разнообразно,защото така е по-добре за теб.Организма има нужда от всичко,особенно когато си малък :) В сайта има програми,избери си някоя,но за начинаещи  :wink:

19.06.06
22:33

[quote author=“speed”]Здравейте!Аз съм начинаещ в залата!Неможах да намеря някоя по лека програма с режим на хранене и продукти!Искам да изглеждам добре не целя да направя луди ръце или нещо подобно искам да изглеждам добре..
Та се чудих някой ще може ли да ми даде линк или обяснение!Няма да е лошо ако опишете и упражненията!Ако има такава тема съжалявам! :oops:

Отваряш главната странище и хубаво оглеждаш разделите ТРЕНИРОВКИ И ХРАНЕНЕ.

Успех

19.06.06
22:45

На 14 години съм.В зала ходя.Видях в сайта,но нещо не ги разбирам!Схванах за какво става въпрос но все пак някой да ми препоръча по лека програма!Не искам да свалям маса нито да качвам!70 кг съм!180 висок съм!
Найстина ще съм ви много благодарен да опишете свойте първи тренировки-какво тренирахте,как,колко време,какви упражнения,колко повторения,каква загрвяка!Сещате се :oops:  :wink:

19.06.06
22:48

Съветвам те първите няколко тренировки да правиш на всички уреди.. и всички опражнения докато свикнеш с тях след това си избери някоя лека програма в сайта сичко е обяснено. Ако незнаеш как се изпалнява някое опражнение виж тук :
http://www.bb-team.org/exercise/

19.06.06
22:55

На всички уреди е малко относително,защото не знаем колко уреда има в залата :) За начало прави по едно упражнение за мускул.Ако можеш да правиш повдигания от лег за гърди е добре.Правиш това за гърди,предърпване на скрипец пред гърди (за гръб),бицепс с щанга от стоеж,за трицепса правиш на скрипеца.Рамо може да правиш или с дъмбел или с шанга,аз съм за дъмбел в началото.Направи и малко крака и си готов.Всяко упражнение с по 2-3 серии.Изкарай така поне месец и половина

19.06.06
22:58

[quote author=“root”]Съветвам те първите няколко тренировки да правиш на всички уреди.. и всички опражнения докато свикнеш с тях след това си избери някоя лека програма в сайта сичко е обяснено. Ако незнаеш как се изпалнява някое опражнение виж тук :

Бе на всички ще се озори малко ;)
Ето примерна тренировка като начало:

1. Лежанка - 1 загрявка, 3 х 8
2. набиране (скрипец) - 1 загрявка, 3 х 8 - 10
3. Раменни преси с щанга 1 загрявка, 2 х 8 - 10
4. Сгъване с щанга - 1 загрявка, 2 х 8
5. разгъване на скрипец - 1 загрявка, 2 х 8 - 10
6. Клек или лег - преса 2 загряващи, 3 х 8 - 10
7. Корем 2 х 10 - 15

19.06.06
23:12

[quote author=”Петко К”]

7. Корем 2 х 10 - 15

Ето ти една примерна тренировка за начинаещ... е ся ако незнаеш ко да праиш тряя си малоумен баце..  :oops:  8)  :lol:

20.06.06
10:36

[quote author=”Петко К”][quote author=“root”]Съветвам те първите няколко тренировки да правиш на всички уреди.. и всички опражнения докато свикнеш с тях след това си избери някоя лека програма в сайта сичко е обяснено. Ако незнаеш как се изпалнява някое опражнение виж тук :

Бе на всички ще се озори малко ;)
Ето примерна тренировка като начало:

7. Корем 2 х 10 - 15

Това за 1 ден ли е или за всеки ден?Някаде из нета имаше клипчета как се изпълняват точно упражненията ще може ли линк? :shock:

20.06.06
10:51

Това се прави на всяка тренировка, 2 или 3 пъти седмично. През другите дни почиваш.

20.06.06
17:44

Виж ми по-горния пост : http://www.bb-team.org/exercise/ има за всяко упражнение картинки ( е не за всяко де ) или текст как се изпалнява упражнението

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1