Почивката

20.06.06
20:37

Искам да питам.Вредно ли е ако тренирам 3 до 4 пъти в седмицата един след друг а в останалите почивам.
И ако ги разредя примерно :
понеделник-тренирам
вторник-почивка
сряда-тренирам
четв-почивка
петак-тренирам

ще мога ли да възстановявам добре ако през почивките  вторник  четвъртак ходя на Айкидо или плуване. :o :?:

20.06.06
21:00

Еми ако качваш маса плуването не е най-удачно. Но зависи колко време с кво темпо плуваш и т.н.

20.06.06
21:14

Ами да речем нормална тренировка 1.5-2км.
Ами да да покача маса и да намаля корема защото той ми е най зле.

20.06.06
22:43

[quote author=“Maksim”]Ами да речем нормална тренировка 1.5-2км.
Ами да да покача маса и да намаля корема защото той ми е най зле.

Бате най-добре ще е да си направиш едно НВД, а ти  отделно си прави упражнения за маса. Така хем ще сваляш “мазга”  :lol: хем ще си трупаш мускул. А колкото до кардиото няма да ти навреди ако е до 2 км  :wink:

21.06.06
11:36

Хитро, но струва ми се недостатъчно.  :wink:
Как така хем ше сваляш, хем ще трупаш. Премахването на излишни мазнини предполага, че целиш ‘извайване’ на ВЕЧЕ придобита мускулна маса.

21.06.06
17:21

Имам и още една налудничева идея
Ако приемам креатин и хода на фитнес и да бягам Креатина ще ми пречи ли да свалям мазнини в областта на корема
защото само там имам в излишък :?:

21.06.06
17:40

[quote author=“Maksim”]Имам и още една налудничева идея
Ако приемам креатин и хода на фитнес и да бягам Креатина ще ми пречи ли да свалям мазнини в областта на корема
защото само там имам в излишък :?:

Креатина задържа вода... Когато се сваля не е желателно да се приема.
P.S. Качваш навсякъде=Сваляш навсякъде... това да не ви е концерт пожелание :wink:

21.06.06
19:26

[quote author=“voland”]Хитро, но струва ми се недостатъчно.  :wink:
Как така хем ше сваляш, хем ще трупаш. Премахването на излишни мазнини предполага, че целиш ‘извайване’ на ВЕЧЕ придобита мускулна маса.

Поне аз още не знам как може хем да дига човек маса,хем да сваля излишното...но ако си решил да направиш хубава преса почни да тичаш вместо плуване а и НВД е задължително...

22.06.06
09:17

СПАМ
ASTOR

MR

23.06.06
15:29

поредния ентусиаст който е решил да се разтренира преди сезона на плажовете

Проблем??? Момчето решило да почне да тренира, ти правиш излишни коментари.......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1