Домашни тренировки

FR

23.06.06
22:31

Значи почти на 17 съм и искам да си оправя малко фигурата на тялото щото в момента съм “клечица за зъби” :( висок съм 178 и тежя 62кг. искам малко да кача някой друг килограм и да сложа някой друг мускол. някакви предложения за домашни тренировки и нещо за напалняване ( освен зарязване на цигарите в момента работя по този въпрос )
Избирай по добре имената на темите си !!!!
ASTOR

23.06.06
22:54

http://www.bb-team.org/training/000272.php   виж това!!!

FR

25.06.06
02:36

А нещо за гръб ?

ПС: Нещо с което да мога да заменя дъмбела, че не ми се намира такив ?

HA

25.06.06
10:41

ми мисля че без да ходиш да тренираш в зала трудно ще стане

25.06.06
22:55

Еми набиране с различен хват е наи-оферта за твоя случеи  :wink:

25.06.06
23:26

Друг вариант е да си накупиш като мен лежанка и много тежести с дъмбели и лостове :)

26.06.06
10:35

[quote author=“Free_Guest”]А нещо за гръб ?

Набиранията са най-доброти упражнение за гръб в домашни условия...

26.06.06
10:49

[quote author=“Free_Guest”]А нещо за гръб ?

26.06.06
11:54

[quote author=“petro”][quote author=“Free_Guest”]А нещо за гръб ?

много интерестно къде вкъщи ще се набираш,на поставката на вратата може ама е мноо голямо,малко трудно ще стане другаде не виждам каде

26.06.06
11:58

На касата на някоя врата, например.
На някой лост за тупане.
На разгъваем лост за каса - по двайсетина лева са.
На най-близкия лост за тупане на килими в квартала.  :)
В двора на всяко училище си има успоредки и други уреди, които могат да свършат работа.  :)

26.06.06
12:05

[quote author=“NRG52”]На касата на някоя врата, например.
На някой лост за тупане.
На разгъваем лост за каса - по двайсетина лева са.
На най-близкия лост за тупане на килими в квартала.  :)
В двора на всяко училище си има успоредки и други уреди, които могат да свършат работа.  :)

под касата на вратата имаш предвид тва на което е окачена вратата нали?то мноо дебело и тежко аз немоа се набера.
ооо не ноо кинти немога
ми не сам пробвал маи  тои е малко дебел не сам сигурен трее пробвам
футболната врата е мноо дебела/тежка немоа се набера и ми излизат мазоли

26.06.06
12:27

Лостовете за тупане на килими са перфектни, не са мн. дебели, споко.
За мазолите - пробвай с парчета дунапрен или с някаква платнена подложка, която да ползваш при хвата.
За ръба на касата - наистина е неудобно и ще те болят пръстите, но при липса на друго...все ще понесеш някоя друга серия там.  :)
За парите - тамън, като икономисаш от цигари -> 2,60лв е едно Виктори за десет дена, все ще си вземеш един лост за набирания. :P

А като е за дом. упражнения - кофичките и лицевите, също са мн. добри.
Кофички с подпора на стол(защото сигурно нямаш успоредка) и лицеви, като почнеш с разл. ширини на опора та с опора на краката и до лицева с вертикално разположено тяло подпряно на стена/ т’ва си е за бая напреднали/  :)

26.06.06
12:32

В къщи имам лост. Преди години го монтирахме, когато бях млад ентусиазиран
билдър :D Сложен е в коридора, който е доста дълъг и има подходящо място
за лоста.В интерс на истината и до днес ми върши работа...  :D

TU

26.06.06
12:39

[quote author=“NRG52”]Лостовете за тупане на килими са перфектни, не са мн. дебели, споко.
За мазолите - пробвай с парчета дунапрен или с някаква платнена подложка, която да ползваш при хвата.
За ръба на касата - наистина е неудобно и ще те болят пръстите, но при липса на друго...все ще понесеш някоя друга серия там.  :)
За парите - тамън, като икономисаш от цигари -> 2,60лв е едно Виктори за десет дена, все ще си вземеш един лост за набирания. :P

А като е за дом. упражнения - кофичките и лицевите, също са мн. добри.
Кофички с подпора на стол(защото сигурно нямаш успоредка) и лицеви, като почнеш с разл. ширини на опора та с опора на краката и до лицева с вертикално разположено тяло подпряно на стена/ т’ва си е за бая напреднали/  :)

аз не пуша на 15 съм и не пуша. а м/у другото аз съм Лудакрис ма нещо мис тана с юзера и са немога да влезна в него писах на лс на петко к ама тои не ми отговори

26.06.06
13:07

За ника, не мога да ти помогна, а за пушенето - браво.  :P
Объркал съм се, не че е от значение. Ако имаш желание, не мисля, че би имал проблеми да тренираш у дома, а ако се и запалиш по това...ще видиш, как и парички ще намериш за лостове, дъмбели и тежести.  :wink:

TU

26.06.06
14:17

[quote author=“NRG52”]За ника, не мога да ти помогна, а за пушенето - браво.  :P
Объркал съм се, не че е от значение. Ако имаш желание, не мисля, че би имал проблеми да тренираш у дома, а ако се и запалиш по това...ще видиш, как и парички ще намериш за лостове, дъмбели и тежести.  :wink:

ми може и да стане,иначе аз мноо се напалих последната седмица с тия плочки,плочки та плочки само тва искам са,парво плочки после бицепс и трицепс.
а 1 въпрос според вас секи ден като праа между 50-100 коремни преси и като хода на море( от 17до27юли/албена/,1до27август/сл.бряг/ и от 27август до10-13 септември/чужбина/) и там като плувам много(а аз обожавам да плувам и там както има и басеини аууууууууу супер) и като и тренирам коремни преси до септември-октомври(3-4месеца) дали ще имам некъв резултат с плочките или ще трябва още месеци тренировки?

26.06.06
14:28

За плочките - не знам, но определено ще почернееш  :P
Спорна работа - зависи от телосложението, метаболизма, хранителен режим, а специално за коремните - върлува теория, че не трябвало повече от 3х30 да се правят и то през ден-два,
като главно се използва и тежест при тях.

Корем, трицепс, бицепс, а после може и малко гръб и рамо, а?  :P

26.06.06
16:33

лудакрис в кой хотели ще ходиш в албена и сб че и аз ще хода там мое да поблъскаме заедно :wink:  :wink:  :wink:

TU

26.06.06
17:18

[quote author=“korpusito”]лудакрис в кой хотели ще ходиш в албена и сб че и аз ще хода там мое да поблъскаме заедно :wink:  :wink:  :wink:

еее па жив и здрав да си аиде са ми кажи че в албена ше си в Панорама ае моляте там си нали?а в слънчев бряг или ше съм в Лагуна ако съм в хотел или ше сам в къща
имаш ли скаип,ако да намери ме в скаип аз съм ludacrisgta

26.06.06
17:25

имам скайп ама нешо се е прецакал...иначе аз ще съм в лагуна бийч на албена или в магнолия...а в съни бийч съм в апартамент 8)  8)  8)

TU

26.06.06
17:28

[quote author=“korpusito”]имам скайп ама нешо се е прецакал...иначе аз ще съм в лагуна бийч на албена или в магнолия...а в съни бийч съм в апартамент 8)  8)  8)

ае кат си го оправиж скаипа пиши ми,как се казваш иначе и на колко си

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1