24.06.06
10:16
Значи краката и гъза са ми мн големи , и трябва да ги сваля тва лято , бил съм на НВД обаче карам по 2 седмици , после ям 2 дена и пак на същите кила , значи на 17 год съм , 179 висок, 73 кг , въпреки нормалното тегло съм си мн мазен , та целта ми и лятото яко релеф и есента е една програмка за чиста ММ цяла зима.Кажете какво да правя да пробвам ли 5-6 дена на зеленчуци да се прочистя малко ? Някои ще кажат че ене е здравословно , но аз го знам това, но поне нямам ММ да пазя ......чакам мнения :?
Ами само на зеленчуци няма нищо да направиш вземи състави си НВД от саита и карай по-сериозно
Ето това ще стане:
[quote author=“vankata”]... бил съм на НВД обаче карам по 2 седмици , после ям 2 дена и пак на същите кила ...
24.06.06
12:55
Бате, тука всички са се побъркали с тея НВД - аз такова като пазя и си умирам от глад(ям каквото ми е в списъка и вечерта не мога да заспя от глад и опразвам половината хладилник и после се чудя защо съм кръгъл :) ). Това дето го питаш за зеленчуците - това според мен е супер яка далавера. Значи по едно време като исках да сваля(не да чистя или урелефявам, просто ми бяха повече килограмите) почнах да ям по малко мазнотии, сладки лайна(ама не спирай съвсем, че се побъркаш - не ги слушай тука фанатиците), тестото го понамалих и гледах да ям от храна по 80-100 грама белтък на ден(аз съм 80 кила). И естествено като го правех това нещо през цялото време бях АДСКИ ГЛАДЕН(само за това мислех). И ям си нормално(гледам не по много на едно ядене и да не е много калорично всяко ядене). До обяд(и на обяд) муам колкото и каквото си искам след това почвам да ям по-малко калоричните глупости( и естествено почвам да огладнявам и ме хваща “гладния” синдром :) ). Тогава бате отивам и си правя една ОГРОМНА салата(маруля) от рода на 600-1000грама с кофичка кисело мляко(става много вкусно(нали слагам си там сол малко олио - на вкус). И като го сметнеш салатата ти е 200kcal, а си се уял за трима. И вечерях към 7-8 пак няква огромна салата(вечерям винаги нещо такова в големи количества, че към 11-12 ако остана буден умирам от глад, а така нямам проблеми). И така нито съм имал по-малко сила, нито си прецаках тренировките, а напротив - тренирам си нормално(имах малко корем, ама иначе не съм и мазен), свалих си корема, дигам си нормално( до ри си качих някви кила на лег и други глупости).
Според мен една свестна диета без зеленчуци няма, защото без тях ще трябва да ядеш толкова малко, че да умираш от глад, ама и да не прекаляваш, че ако само тях помпаш накрая няма да помиришеш зелено :) . А да - и така като ми беше яденето да ден поемах по 2000-2500kcal. Аз и сега си се старая да ям така, но баловете и други пиянски изцепки ми ебаха майката на цялата програма.
Струва ми се, че ти е малко рано за НВР. Доста странно ми се вижда - 179см/ 73кг и същевременно да твърдиш, че си много мазен. Моят съвет е първо да качиш някой друг килограм - пресата няма да ти избяга. :wink:
добре ако го караш само на зеленчуци 1 седмица то ще ти доиде перфектно щото щи се по добри метаболизма и ще отслабнеш, но мах 1 седмица и след тва почни да ядеш сичко без мн въглехидрати и след 6 часа нищо не яш :wink: успех!
Тук е форум за фитнес и никой с акъла си няма да си жертва мускулната маса, като не яде една седмица (зеленчуците не са пълноценна храна, така че на практика през тази седмица не ядеш нищо).