АПЕТИТ

24.06.06
16:24

Нямам апетит дайте съвети

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

24.06.06
17:15

Вземай бирена мая. Бая голям апетит ще добиеш  :wink:

24.06.06
18:11

олеее аз пия бирена мая за изчистване на пъпките и се чудя що апетита ми се увеличи така  :D

Nenor

24.06.06
19:00

Вино, 1 чаша преди основно хранене. Не прекалявай.....

05.07.06
20:40

бира също може пак щи са яде мн. ма не прекаляваи  :D :D :D

JI

05.07.06
20:46

странно аз видя ли храна пред мен веднага ми идва апетита :) .
Иначе може да звучи много много странно но ако ям шоколадова бонбона примерно или нещо шоколадово съм гладен винаги след това ! ...

05.07.06
23:11

Бирена мая за аптетит
Майка ми каза че освен да подбужда апетита бирената мая , пречиствала кръвта , тонизирала кожата и изчиствала пъпки черни точки и т.н. , също така съдържала аминокиселини витамини и минерали , не знам до колко е вярно за тва дайте едно мнениице
Само да ми кажете за кви цени става въпрос че мисля да си зема
Аз гледах в http://bgpharmacy.com/ Бирена мая + ACE - 125 табл - 3.60 , така ли са цените по аптеките горе долу и как трябва да се приема ?

06.07.06
00:11

ако тренираш правилно и се натоварваш както трябва не би трябвало да нямаш апетит :wink:

06.07.06
18:56

[quote author=“alex”]ако тренираш правилно и се натоварваш както трябва не би трябвало да нямаш апетит :wink:

да и за бирената мая апетита е страничия ефект :D по принцип се използава за повишаване на имуните и за минералите и витамините които има вътре  :wink:

06.07.06
19:33

[quote author=“teodo_92”][quote author=“alex”]ако тренираш правилно и се натоварваш както трябва не би трябвало да нямаш апетит :wink: да и за бирената мая апетита е страничия ефект :D по принцип се използава за повишаване на имуните и за минералите и витамините които има вътре  :wink:

Не знам дали е страничен ефект , ама неска сутринта си купих няква на бирена мая обогатена с витамини А,С,Е ., немско производство , и не знам дали е внушение , или еект от маята , ама постоянно чувствам глад :) , което е добре дошло при мене :)

06.07.06
19:41

aм ако пушиш спирай ги ако пък ядеш нещо вафла(карамел - отвратителни са щи умре коня от тях и ще изгубиш желание за аблолютно всичко) не яж такива работи

От бирената мая незнам как ви се яде
според мен апетита е въпрос на МОТИВАЦИЯ

[quote author=“3230”]Нямам апетит дайте съвети

В12 ,фолиева киселина , цинк

02.08.06
12:44

Взимаи Бирена мая аз я взимам 3x3 и има доста голям ефект  :wink:

02.08.06
16:18

[quote author=“GainFast4100”]Взимаи Бирена мая аз я взимам 3x3 и има доста голям ефект  :wink:

Mи аз си купих ама не ми помогна. А иначе открих формулата ядеш на сила една седмица, организма привиква и апетита се оправя.
както казват франсетата апетита идва с яденето

EL

27.08.06
16:56

Бирена мая и гейнърче и ще стане  8)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1