24.06.06
16:24
Нямам апетит дайте съвети
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.06.06
17:15
Вземай бирена мая. Бая голям апетит ще добиеш :wink:
олеее аз пия бирена мая за изчистване на пъпките и се чудя що апетита ми се увеличи така :D
24.06.06
19:00
Вино, 1 чаша преди основно хранене. Не прекалявай.....
05.07.06
20:46
странно аз видя ли храна пред мен веднага ми идва апетита :) .
Иначе може да звучи много много странно но ако ям шоколадова бонбона примерно или нещо шоколадово съм гладен винаги след това ! ...
Бирена мая за аптетит
Майка ми каза че освен да подбужда апетита бирената мая , пречиствала кръвта , тонизирала кожата и изчиствала пъпки черни точки и т.н. , също така съдържала аминокиселини витамини и минерали , не знам до колко е вярно за тва дайте едно мнениице
Само да ми кажете за кви цени става въпрос че мисля да си зема
Аз гледах в http://bgpharmacy.com/ Бирена мая + ACE - 125 табл - 3.60 , така ли са цените по аптеките горе долу и как трябва да се приема ?
ако тренираш правилно и се натоварваш както трябва не би трябвало да нямаш апетит :wink:
[quote author=“alex”]ако тренираш правилно и се натоварваш както трябва не би трябвало да нямаш апетит :wink:
да и за бирената мая апетита е страничия ефект :D по принцип се използава за повишаване на имуните и за минералите и витамините които има вътре :wink:
[quote author=“teodo_92”][quote author=“alex”]ако тренираш правилно и се натоварваш както трябва не би трябвало да нямаш апетит :wink: да и за бирената мая апетита е страничия ефект :D по принцип се използава за повишаване на имуните и за минералите и витамините които има вътре :wink:
Не знам дали е страничен ефект , ама неска сутринта си купих няква на бирена мая обогатена с витамини А,С,Е ., немско производство , и не знам дали е внушение , или еект от маята , ама постоянно чувствам глад :) , което е добре дошло при мене :)
aм ако пушиш спирай ги ако пък ядеш нещо вафла(карамел - отвратителни са щи умре коня от тях и ще изгубиш желание за аблолютно всичко) не яж такива работи
От бирената мая незнам как ви се яде
според мен апетита е въпрос на МОТИВАЦИЯ
11.07.06
13:38
В12 ,фолиева киселина , цинк
02.08.06
12:44
Взимаи Бирена мая аз я взимам 3x3 и има доста голям ефект :wink:
02.08.06
16:18
Mи аз си купих ама не ми помогна. А иначе открих формулата ядеш на сила една седмица, организма привиква и апетита се оправя.
както казват франсетата апетита идва с яденето
27.08.06
16:56
Бирена мая и гейнърче и ще стане 8)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече