25.06.06
10:45
Така-имам следният проблем -тренирам от близо три години и сам качил бая маса.Бицепса ми е добър -голям и оформен,но трицепса(или по- специално вътрешната глава) не расте.Искам да го издуя като “капка”(дано разбирате)
но не става-правил съм какво ли не-френско,скрипец с въже,кикбек с дъмбел,разгъване зад врат,изтласкване от
лег-тесен хват и тн.Сега от няколко месеца не ходя на фитнес-тренирам с един приятел-за трицепс правя главно
френско и кофички(на успоредка,на стол с опора на краката) ,но не върви и това е.Иначе другите групи са ми добре.Не знам-може и да е от генетика.Дайте съвет,защото добрия трицепс е много красив и дава завършен вид на
ръцете. :?
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
25.06.06
14:21
на мен вътрешната глава ми расте повече от външната. Забеляал съм, че от полукофички ( както ти казваш: “на стол с опора на краката”)
най-много се напомпва именно вътрешната глава, за разлика от скрипеца. Тъй че, ако за 3 години нямаш наблюдения прави при всяка следваща трен. за трицепс една загряваща серия (с различен уред всеки път) и почувствай къде точно е отишла кръвта............това на теория пък дали ще стане, незнам :)
Ами аз нямам проблем с напомването-вкарвам бая кръв в трицепса и го загрявам добре-тея полукофички съм ги пра
вил много пъти-и с по-широко разположение на ръцете, и по-тясно,и с допълнителна тежест върху краката(диск-10kg)
-до 6-7 серии с по 10 повторения.Въпроса е че трицепса (вътрешната глава) не расте.За сметка на това бицепса е
много по податлив-от концетричното сгъване оформих хубав връх(една година го правих редовно),а от сгъването с
лост и дъмбели направих и маса.Като се има предвид,че за бицепс не правя повече от 6 серии за седмица-а за
трицепса-до десет и пак не става.Колкото и тежко да го тренирам вътрешната глава не дърпа.Затова се и чудя дали
не става въпрос за ген и структура на тялото.Висок съм 1.70,тежа 72 кг,ръката ме е близо 37.На 19 съм.
:?:
[quote author=“icinho”]Така-имам следният проблем -тренирам от близо три години и сам качил бая маса.Бицепса ми е добър -голям и оформен,но трицепса(или по- специално вътрешната глава) не расте.Искам да го издуя като “капка”(дано разбирате)
но не става-правил съм какво ли не-френско,скрипец с въже,кикбек с дъмбел,разгъване зад врат,изтласкване от
лег-тесен хват и тн.Сега от няколко месеца не ходя на фитнес-тренирам с един приятел-за трицепс правя главно
френско и кофички(на успоредка,на стол с опора на краката) ,но не върви и това е.Иначе другите групи са ми добре.Не знам-може и да е от генетика.Дайте съвет,защото добрия трицепс е много красив и дава завършен вид на
ръцете. :?
Прави тва : http://www.bb-team.org/exercise/000077.php
И френско с лакти колкото се може един кам друг с 2 думи по близко и влиза мноо :wink:
08.07.06
14:33
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече