Плуване - Фитнес на открито...мн заплетена история

26.06.06
17:54

Така ще започвам плуване два- три пъти седмично.Мисля да заложа и малко на кардио тренировките .така....интересуваме... понеже неискам да загубя масата си която съм направил....ще се набирам ще правя лицеви и т.н. Та въпроса ми е - като включим тези упражнения и плуването ще имам ли врема да се въстановявам ще мога ли да ходя на плуване и да правя тези упражнения? Добре ли ще е да ги разделям примерно да се набирам за гръб на другия ден за бицепс трети...лицеви..коремни и т.н ?? Колко дена ще са ми нужни за въстановяване смисъл през колко дена (като включим плуването ще трябва да тренирам)

Дано долу горе да сте ме разбрали какво питам  ама си е доста измачена работата и...помагаите апък аз ще уточнявам

26.06.06
18:53

ми аз съм що годе на подобен режим....в дните в които плуваш няма смисъл да правиш упражнения по-добре си почивай...а пък в останалите дни можеш спокойно да си правиш лицеви и набирания...но гледай да не се претоварваш,почивай добре щото иначе ще почнеш да губиш маса........

26.06.06
22:26

точно това питам дали да си разделям примерно набиранията за гръб със лицевите и кофичките ??

26.06.06
22:52

ми не няма смисъл прави си ги поред в серии....

26.06.06
22:54

[quote author=“korpusito”]ми не няма смисъл прави си ги поред в серии....


Еми да ама пак идва тая дилема колко пъти в седмицата да ги тренирам примерно ако плувам вторник и четвътък има ли смисъл да правя понеделник сряда петък или претоварвам ???

26.06.06
22:58

е тва вече си зависи от теб...почни така както написа и ако почустваш че много се мориш почни да почиваш повече...аз лично ти препоръчвам нещо такова:
понеделник-набирания,лицеви...
вторник-плуване
сряда-почивка
четвъртък-набирания....
петък-плуване
събота-почивка
неделя-както прецениш

26.06.06
23:06

задължен съм ти !

26.06.06
23:09

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1