Зърната ми не са настръхнали

26.06.06
18:28

Искам да попитам дали е нормално зърната ми да не са настръхнали.На повечето ми приятели си стоят настръхнали винаги, а на мен само когато е студено... Как се получава това ? Има ли нещо общо с фитнеса ? Определено когато настръхнат гърдите ми изглеждат по-стегнати...  :roll:

DI

26.06.06
19:13

значи като ти “настръхнат” зърната на цвят по-светли ли стават или по-тъмни?

26.06.06
19:18

И аз имам сащият проблем ама незнам какви стават на цвят...Мисля че са сьщите но може и да стават по тьмни но никога не са ставали по светли.

ST

26.06.06
19:24

генетика момчета,какво да се прави.Мисля, че като качите повече маса може би ще се пооправят, но не е сигорно.

DI

26.06.06
19:26

да не е сигОрно. Аз да ви кажа зърната ти като настръхнат(като се намокриш или като ти е студено) ако станат по-малки и по-светли значи имаш гинекомастия. Потърсете във форума има много дискусии на тая тема.

26.06.06
20:19

Нормално е да не са ти настръхнали нон-стоп ! Като ти настръхнат стават по-малки и по-тъмни, поне така е при мен и мисля, че това е нормалното.

26.06.06
21:09

на мен пък зърната са ми адски подути.Бях на лекар и той каза че е от пубертета (тва стана преди 3 г.) , интересно е че колкото по студено стане се смаляват ,а като се затопли или е нормална температурата се уголемяват  :?  :x   :?

TW

26.06.06
21:19

Не мога да повярвам на учите си кат чета  как може да ви интересува толкова много дали са ви настрьхнали зьрната  :shock:

DI

26.06.06
21:24

twista ми грозно е.  Назгул и при тебе е гинекомастия. Има 2 начина да се премахне - с операция (около 400лв) и като изчакаш да ти мине пубертета. Аз лично ако имах повече гинекомастия и повече пари бих се оперирал.

26.06.06
22:00

Мойте не стават по малки нито по светли а като че ли се прибират малко и топченцето изпъква...

ST

26.06.06
23:02

Ха, един вьв нашия фитнес има следната мисьл: Абе и стрий да имаш нали си огромен....
несьм много сьгласен ( но то всеки се стреми кьм нещо ).
ПО темата: качете си маса и може би ще се оправят малко :wink:
а може би няма...

26.06.06
23:10

[quote author=“dickhead”]значи като ти “настръхнат” зърната на цвят по-светли ли стават или по-тъмни?

като настръхнат стават по-тъмни иначе са по-големи и светли

ST

26.06.06
23:11

Спрете се с тия зьрна бре хора  :wink:

26.06.06
23:12

[quote author=“Mortos”][quote author=“dickhead”]значи като ти “настръхнат” зърната на цвят по-светли ли стават или по-тъмни?

Значи нищо ти нема.Дишай спокойно и си гледай чопката да ти рипа пък зърната дамите да си ги гледат ;)

27.06.06
12:12

[quote author=“kazz”][quote author=“Mortos”][quote author=“dickhead”]значи като ти “настръхнат” зърната на цвят по-светли ли стават или по-тъмни?

Значи нищо ти нема.Дишай спокойно и си гледай чопката да ти рипа пък зърната дамите да си ги гледат ;)

Те дамите и нея ше я гледат  8)  :lol:

27.06.06
12:40

Е нормално е не е нещо ново ;)

27.06.06
21:10

много ли ви вълнува :wink:  :wink:  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1