26.06.06
18:28
Искам да попитам дали е нормално зърната ми да не са настръхнали.На повечето ми приятели си стоят настръхнали винаги, а на мен само когато е студено... Как се получава това ? Има ли нещо общо с фитнеса ? Определено когато настръхнат гърдите ми изглеждат по-стегнати... :roll:
26.06.06
19:13
значи като ти “настръхнат” зърната на цвят по-светли ли стават или по-тъмни?
И аз имам сащият проблем ама незнам какви стават на цвят...Мисля че са сьщите но може и да стават по тьмни но никога не са ставали по светли.
26.06.06
19:24
генетика момчета,какво да се прави.Мисля, че като качите повече маса може би ще се пооправят, но не е сигорно.
26.06.06
19:26
да не е сигОрно. Аз да ви кажа зърната ти като настръхнат(като се намокриш или като ти е студено) ако станат по-малки и по-светли значи имаш гинекомастия. Потърсете във форума има много дискусии на тая тема.
Нормално е да не са ти настръхнали нон-стоп ! Като ти настръхнат стават по-малки и по-тъмни, поне така е при мен и мисля, че това е нормалното.
на мен пък зърната са ми адски подути.Бях на лекар и той каза че е от пубертета (тва стана преди 3 г.) , интересно е че колкото по студено стане се смаляват ,а като се затопли или е нормална температурата се уголемяват :? :x :?
26.06.06
21:19
Не мога да повярвам на учите си кат чета как може да ви интересува толкова много дали са ви настрьхнали зьрната :shock:
26.06.06
21:24
twista ми грозно е. Назгул и при тебе е гинекомастия. Има 2 начина да се премахне - с операция (около 400лв) и като изчакаш да ти мине пубертета. Аз лично ако имах повече гинекомастия и повече пари бих се оперирал.
Мойте не стават по малки нито по светли а като че ли се прибират малко и топченцето изпъква...
26.06.06
23:02
Ха, един вьв нашия фитнес има следната мисьл: Абе и стрий да имаш нали си огромен....
несьм много сьгласен ( но то всеки се стреми кьм нещо ).
ПО темата: качете си маса и може би ще се оправят малко :wink:
а може би няма...
като настръхнат стават по-тъмни иначе са по-големи и светли
26.06.06
23:11
Спрете се с тия зьрна бре хора :wink:
Значи нищо ти нема.Дишай спокойно и си гледай чопката да ти рипа пък зърната дамите да си ги гледат ;)
Значи нищо ти нема.Дишай спокойно и си гледай чопката да ти рипа пък зърната дамите да си ги гледат ;)
Те дамите и нея ше я гледат 8) :lol: