да попитам...

DI

26.06.06
19:12

значи по принцип краката като цяло съм ги тренирал сравнително малко и то на периоди - известно време ги тренирах, после не ги тренирах. Но винаги като почна да ги тренирам качват много бързо. По принцип ги теренирам в около 10 серии, в сравнение с другите мускулни групи, за които правя повече. Та въпроса ми е дали качвам в краката по-бързо защото не съм ги трнирал или просто претренирам другите групи?

26.06.06
20:12

качваш - какво :?: обеми или дискове

26.06.06
21:06

незнам що така ама и аз краката за 2/3 тренировки ги стягам (и то много)

DI

26.06.06
21:24

обем и плътност качвам

SP

26.06.06
21:37

Просто са ти изостанали от другите групи, а може пък тях да претренираш. Пробвай да промениш тренировките си и емпирично сам ще намериш отговора - никой не може да ти каже как е.

26.06.06
22:17

А може да ти е ген.На мен не ми вървят примерно,затова пък рамото и гърдите са ми добре.Всеки си има група,която му расте повече от другите.

26.06.06
22:58

Аз много бях занемарил краката и сега от скоро ги тренирам и също имам голям прогрес.Сигурно се дължи на това че в началото качваш доста бързо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1