28.06.06
15:03
Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?
малко тъп въпрос щото нз как го тренираш?ако го тренираш с ядене едвали :lol: :lol: .неве ае сериозно маитапа на страна кажи как тренираш за да може да ти помогнем за отговора на въпроса ти
Да, както и всяка друга мускулна група!
28.06.06
16:28
[quote author=“teodo_92”]Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?
Предполагам, че целта е да направиш плочки? Според мен за да го постигнеш не ти трябва толкова релеф, колкото маса на коремните мускули. И не виждам защо всички тренират корема често и с големи серий. Според мен трябва да се тренира като другите муск. групи, с по 2-3 упражнения по 6-8 повторения веднъж в седмицата и да се работи до фалит, ако трябва и с допълнителни тежести. Може някой да ми се присмее, но го казвам от личен опит. В момента имам доста мазнини и въпреки това плочките ми се личат доволно.
[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“teodo_92”]Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?
Предполагам, че целта е да направиш плочки? Според мен за да го постигнеш не ти трябва толкова релеф, колкото маса на коремните мускули. И не виждам защо всички тренират корема често и с големи серий. Според мен трябва да се тренира като другите муск. групи, с по 2-3 упражнения по 6-8 повторения веднъж в седмицата и да се работи до фалит, ако трябва и с допълнителни тежести. Може някой да ми се присмее, но го казвам от личен опит. В момента имам доста мазнини и въпреки това плочките ми се личат доволно.
Absolютно....
благодаря за отговорите а за корема докато изгоря мазнините за да се виждат плочки секи ден ли да праа кардио?
01.07.06
14:52
Имам плочки личат се,но искам още повече :D хубаво ли ще е ако при тренировката слагам найлон на корема си за да стопя бързо мазнините :?:
01.07.06
14:55
[quote author=“M_7el”]Имам плочки личат се,но искам още повече :D хубаво ли ще е ако при тренировката слагам найлон на корема си за да стопя бързо мазнините :?:
Няма да помогне. С диета се сваля, не с дрехи. (поне за мазнините де) :lol:
да това с наилона на мен ми помага, като са гледам маи има ефект ама помеже и да си въобразявам
02.07.06
01:04
[quote author=“manson”][quote author=“M_7el”]Имам плочки личат се,но искам още повече :D хубаво ли ще е ако при тренировката слагам найлон на корема си за да стопя бързо мазнините :?:
Няма да помогне. С диета се сваля, не с дрехи. (поне за мазнините де) :lol:
Без дрехи се и вдига (не мазните) :lol:
за по бърз ефект тренирай корем сутрин и вечер . Но се пак да се умрени серии , но не и малко
Така казва арнолд . мисля че можеш да му се довериш :)
е сутрин и вечер нама ли да ми малко мн? по добре 1 а пък сутрин и вечер да бягам
Първо се свалят мазнините.Докато не ги свалиш трудно ще ти се покажат плочките.Това не е като всеки мускул,доста по-специфичен е!.диета + тичане + потене и накрая + упражнения за корем ми помогна на мен.
[quote author=“teodo_92”]да това с наилона на мен ми помага, като са гледам маи има ефект ама помеже и да си въобразявам
как така?я обясни?как с наилон?
абе пич прави си корема 2 пъти в седмицата това ти е напълно достатъчно колкото и xора да съм питал все тва ми казват
И аз мисля че 2 пъти седмично е достатъчно...обаче серия от 6-8 повторения е ужасно малко!!!!
Мда, 3 пъти на седмица макс, 3 упражнения, 3 серии, 8-12 повторения (като за хипертрофия).
02.07.06
21:09
1 най-много 2 пъти в седмицата
2-3 упр повторенията да са 15-20
значи сутрин като хода да бягам оварзвам около краста от онова прозрачното фолио, не алуминиевото а др. и махаш повече, а за плочките не сум забелязъл да ги засяга в смилъч че не се губи мн мускол-и има ефект не си въобразявам - гаджето го потвърди
Пиши с нормален цвят !!!
ASTOR
ако искате бърз ефект , правите сутрин и вечер корен. Арнолд го е написал в книгата си ...
Но се пак не забравяйте че да претренираш корема е тругно , смисал че той се възтановява бързо и за тва
но като правиш сутрин и вечер трябва да си прецениш колко серии да правиш ..... всичко е индивидуално
21.07.06
21:06
А ако имам доста задоволителни плочки и искам да увелича мускулната им маса - какво точно да правя.От година не може да ми се даде отговор:)
21.07.06
21:43
Ако четете английски ето тук най-добрата информация от интернет която може да се намери относно тренирането на коремните мускули:
http://www.timbomb.net/ab/ab.faq.html
—Николай
22.07.06
00:16
а кардиото преди или след упражненията за корем?
и защо само 6-8 повторения? на мен всички ми казват супер серии и до откат?
някой ще обясни ли кое е по-ефективно моля ви се, защото се обърквам от всякакви различни мнения и вече не знам на кого за какво да вярвам :roll: :oops: :shock:
24.07.06
22:49
Като правиш по 8 повторения с тежест изграждаш масата на мускула, а при повече - релефа. Това е в най-общи линии. Ти трябва да знаеш за кое се бориш и как искаш да изглеждаш.
Релефа се изгражда с диета. С много повторения изграждаш локална мускулна издръжливост, нищо повече.
Да, както и всяка друга мускулна група!
Да само че корема се въЗтановява За 24 часа.Така че може...
Релефа се изгражда с диета. С много повторения изграждаш локална мускулна издръжливост, нищо повече.
А то ти не прави корем,а пък гледай дали ще направиш плочки само с диета :wink:
Но е вярно,че няма смисьл да правиш релеф на корема,беz да си свалил маzнинките по него,просто zащото релефа ти няма да се вижда под “дебелия слой” :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече