28.06.06
15:03
Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
малко тъп въпрос щото нз как го тренираш?ако го тренираш с ядене едвали :lol: :lol: .неве ае сериозно маитапа на страна кажи как тренираш за да може да ти помогнем за отговора на въпроса ти
Да, както и всяка друга мускулна група!
28.06.06
16:28
[quote author=“teodo_92”]Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?
Предполагам, че целта е да направиш плочки? Според мен за да го постигнеш не ти трябва толкова релеф, колкото маса на коремните мускули. И не виждам защо всички тренират корема често и с големи серий. Според мен трябва да се тренира като другите муск. групи, с по 2-3 упражнения по 6-8 повторения веднъж в седмицата и да се работи до фалит, ако трябва и с допълнителни тежести. Може някой да ми се присмее, но го казвам от личен опит. В момента имам доста мазнини и въпреки това плочките ми се личат доволно.
[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“teodo_92”]Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?
Предполагам, че целта е да направиш плочки? Според мен за да го постигнеш не ти трябва толкова релеф, колкото маса на коремните мускули. И не виждам защо всички тренират корема често и с големи серий. Според мен трябва да се тренира като другите муск. групи, с по 2-3 упражнения по 6-8 повторения веднъж в седмицата и да се работи до фалит, ако трябва и с допълнителни тежести. Може някой да ми се присмее, но го казвам от личен опит. В момента имам доста мазнини и въпреки това плочките ми се личат доволно.
Absolютно....
благодаря за отговорите а за корема докато изгоря мазнините за да се виждат плочки секи ден ли да праа кардио?
01.07.06
14:52
Имам плочки личат се,но искам още повече :D хубаво ли ще е ако при тренировката слагам найлон на корема си за да стопя бързо мазнините :?:
01.07.06
14:55
[quote author=“M_7el”]Имам плочки личат се,но искам още повече :D хубаво ли ще е ако при тренировката слагам найлон на корема си за да стопя бързо мазнините :?:
Няма да помогне. С диета се сваля, не с дрехи. (поне за мазнините де) :lol:
да това с наилона на мен ми помага, като са гледам маи има ефект ама помеже и да си въобразявам
02.07.06
01:04
[quote author=“manson”][quote author=“M_7el”]Имам плочки личат се,но искам още повече :D хубаво ли ще е ако при тренировката слагам найлон на корема си за да стопя бързо мазнините :?:
Няма да помогне. С диета се сваля, не с дрехи. (поне за мазнините де) :lol:
Без дрехи се и вдига (не мазните) :lol:
за по бърз ефект тренирай корем сутрин и вечер . Но се пак да се умрени серии , но не и малко
Така казва арнолд . мисля че можеш да му се довериш :)
е сутрин и вечер нама ли да ми малко мн? по добре 1 а пък сутрин и вечер да бягам
Първо се свалят мазнините.Докато не ги свалиш трудно ще ти се покажат плочките.Това не е като всеки мускул,доста по-специфичен е!.диета + тичане + потене и накрая + упражнения за корем ми помогна на мен.
[quote author=“teodo_92”]да това с наилона на мен ми помага, като са гледам маи има ефект ама помеже и да си въобразявам
как така?я обясни?как с наилон?
абе пич прави си корема 2 пъти в седмицата това ти е напълно достатъчно колкото и xора да съм питал все тва ми казват
И аз мисля че 2 пъти седмично е достатъчно...обаче серия от 6-8 повторения е ужасно малко!!!!
Мда, 3 пъти на седмица макс, 3 упражнения, 3 серии, 8-12 повторения (като за хипертрофия).
02.07.06
21:09
1 най-много 2 пъти в седмицата
2-3 упр повторенията да са 15-20
значи сутрин като хода да бягам оварзвам около краста от онова прозрачното фолио, не алуминиевото а др. и махаш повече, а за плочките не сум забелязъл да ги засяга в смилъч че не се губи мн мускол-и има ефект не си въобразявам - гаджето го потвърди
Пиши с нормален цвят !!!
ASTOR
ако искате бърз ефект , правите сутрин и вечер корен. Арнолд го е написал в книгата си ...
Но се пак не забравяйте че да претренираш корема е тругно , смисал че той се възтановява бързо и за тва
но като правиш сутрин и вечер трябва да си прецениш колко серии да правиш ..... всичко е индивидуално
21.07.06
21:06
А ако имам доста задоволителни плочки и искам да увелича мускулната им маса - какво точно да правя.От година не може да ми се даде отговор:)
21.07.06
21:43
Ако четете английски ето тук най-добрата информация от интернет която може да се намери относно тренирането на коремните мускули:
http://www.timbomb.net/ab/ab.faq.html
—Николай
22.07.06
00:16
а кардиото преди или след упражненията за корем?
и защо само 6-8 повторения? на мен всички ми казват супер серии и до откат?
някой ще обясни ли кое е по-ефективно моля ви се, защото се обърквам от всякакви различни мнения и вече не знам на кого за какво да вярвам :roll: :oops: :shock:
24.07.06
22:49
Като правиш по 8 повторения с тежест изграждаш масата на мускула, а при повече - релефа. Това е в най-общи линии. Ти трябва да знаеш за кое се бориш и как искаш да изглеждаш.
Релефа се изгражда с диета. С много повторения изграждаш локална мускулна издръжливост, нищо повече.
Да, както и всяка друга мускулна група!
Да само че корема се въЗтановява За 24 часа.Така че може...
Релефа се изгражда с диета. С много повторения изграждаш локална мускулна издръжливост, нищо повече.
А то ти не прави корем,а пък гледай дали ще направиш плочки само с диета :wink:
Но е вярно,че няма смисьл да правиш релеф на корема,беz да си свалил маzнинките по него,просто zащото релефа ти няма да се вижда под “дебелия слой” :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече