поредния въпрос за корем

28.06.06
15:03

Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?

28.06.06
15:34

малко тъп въпрос щото нз как го тренираш?ако го тренираш с ядене едвали  :lol:  :lol: .неве ае сериозно маитапа на страна кажи как тренираш за да може да ти помогнем за отговора на въпроса ти

28.06.06
16:22

[quote author=“teodo_92”]Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?

Да, както и всяка друга мускулна група!

28.06.06
16:28

[quote author=“teodo_92”]Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?

Предполагам, че целта е да направиш плочки? Според мен за да го постигнеш не ти трябва толкова релеф, колкото маса на коремните мускули. И  не виждам защо всички тренират корема често и с големи серий. Според мен трябва да се тренира като другите муск. групи, с по 2-3 упражнения по 6-8 повторения веднъж в седмицата и да се работи до фалит, ако трябва и с допълнителни тежести. Може някой да ми се присмее, но го казвам от личен опит. В момента имам доста мазнини и въпреки това плочките ми се личат доволно.

28.06.06
18:32

[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“teodo_92”]Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?

Предполагам, че целта е да направиш плочки? Според мен за да го постигнеш не ти трябва толкова релеф, колкото маса на коремните мускули. И  не виждам защо всички тренират корема често и с големи серий. Според мен трябва да се тренира като другите муск. групи, с по 2-3 упражнения по 6-8 повторения веднъж в седмицата и да се работи до фалит, ако трябва и с допълнителни тежести. Може някой да ми се присмее, но го казвам от личен опит. В момента имам доста мазнини и въпреки това плочките ми се личат доволно.

Absolютно....

30.06.06
12:26

благодаря за отговорите а за корема докато изгоря мазнините за  да се виждат плочки секи ден ли да праа кардио?

M_

01.07.06
14:52

Имам плочки личат се,но искам още повече  :D хубаво ли ще е ако при тренировката слагам найлон на корема си за да стопя бързо мазнините  :?:

[quote author=“M_7el”]Имам плочки личат се,но искам още повече  :D хубаво ли ще е ако при тренировката слагам найлон на корема си за да стопя бързо мазнините  :?:

Няма да помогне.  С диета се сваля, не с дрехи. (поне за мазнините де)  :lol:

01.07.06
22:32

да това с наилона на мен ми помага, като са гледам маи има ефект ама помеже и да си въобразявам

02.07.06
01:04

[quote author=“manson”][quote author=“M_7el”]Имам плочки личат се,но искам още повече  :D хубаво ли ще е ако при тренировката слагам найлон на корема си за да стопя бързо мазнините  :?:

Няма да помогне.  С диета се сваля, не с дрехи. (поне за мазнините де)  :lol:

Без дрехи се и вдига (не мазните) :lol:

02.07.06
10:01

за по бърз ефект тренирай корем сутрин и вечер . Но се пак да се умрени серии , но не и малко
Така казва арнолд  . мисля че можеш да му се довериш :)

02.07.06
12:42

е сутрин и вечер нама ли да ми малко мн? по добре 1 а пък сутрин и вечер да бягам

02.07.06
17:56

Първо се свалят мазнините.Докато не ги свалиш трудно ще ти се покажат плочките.Това не е като всеки мускул,доста по-специфичен е!.диета + тичане  + потене и накрая + упражнения за корем ми помогна на мен.

02.07.06
18:45

[quote author=“teodo_92”]да това с наилона на мен ми помага, като са гледам маи има ефект ама помеже и да си въобразявам

как така?я обясни?как с наилон?

02.07.06
19:01

абе пич прави си корема 2 пъти в седмицата това ти е напълно достатъчно колкото и xора да съм питал все тва ми казват

02.07.06
20:29

И аз мисля че 2 пъти седмично е достатъчно...обаче серия от 6-8 повторения е ужасно малко!!!!

02.07.06
20:50

Мда, 3 пъти на седмица макс, 3 упражнения, 3 серии, 8-12 повторения (като за хипертрофия).

02.07.06
21:09

1 най-много 2 пъти в седмицата
2-3 упр повторенията да са 15-20

03.07.06
21:47

значи сутрин като хода да бягам оварзвам около краста от онова прозрачното фолио, не алуминиевото а др. и махаш повече, а за плочките не сум забелязъл да ги засяга в смилъч че не се губи мн мускол-и има ефект не си въобразявам - гаджето го потвърди

Пиши с нормален цвят !!!
ASTOR

21.07.06
12:58

ако искате бърз ефект , правите сутрин и вечер корен. Арнолд го е написал в книгата си ...
Но се пак не забравяйте че да претренираш корема е тругно , смисал че той се възтановява бързо и за тва
но като правиш сутрин и вечер трябва да си прецениш колко серии да правиш ..... всичко е индивидуално

KA

21.07.06
21:06

А ако имам доста задоволителни плочки и искам да увелича мускулната им маса - какво точно да правя.От година не може да ми се  даде отговор:)

21.07.06
21:43

Ако четете английски ето тук най-добрата информация от интернет която може да се намери относно тренирането на коремните мускули:

http://www.timbomb.net/ab/ab.faq.html

—Николай

CR

22.07.06
00:16

а кардиото преди или след упражненията за корем?
и защо само 6-8 повторения? на мен всички ми казват супер серии и до откат?
някой ще обясни ли кое е по-ефективно моля ви се, защото се обърквам от всякакви различни мнения и вече  не знам на кого за какво да вярвам  :roll:  :oops:  :shock:

Като правиш по 8 повторения с тежест изграждаш масата на мускула, а при повече - релефа. Това е в най-общи линии. Ти трябва да знаеш за кое се бориш и как искаш да изглеждаш.

25.07.06
10:14

[quote author=“boxerg”]Като правиш по 8 повторения с тежест изграждаш масата на мускула, а при повече - релефа. Това е в най-общи линии. Ти трябва да знаеш за кое се бориш и как искаш да изглеждаш.

Релефа се изгражда с диета. С много повторения изграждаш локална мускулна издръжливост, нищо повече.

26.07.06
11:26

[quote author=“M16”][quote author=“teodo_92”]Така четох доста за релеф на корема та са чудех ще го претренирам ли ако го ренирам през ден?

Да, както и всяка друга мускулна група!

Да само че корема се въЗтановява За 24 часа.Така че може...

26.07.06
11:29

[quote author=”Петко К”][quote author=“boxerg”]Като правиш по 8 повторения с тежест изграждаш масата на мускула, а при повече - релефа. Това е в най-общи линии. Ти трябва да знаеш за кое се бориш и как искаш да изглеждаш.

Релефа се изгражда с диета. С много повторения изграждаш локална мускулна издръжливост, нищо повече.

А то ти не прави корем,а пък гледай дали ще направиш плочки само с диета  :wink:
Но е вярно,че няма смисьл да правиш релеф на корема,беz да си свалил маzнинките по него,просто zащото релефа ти няма да се вижда под “дебелия слой”  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1