Кажете упражнения за долната част на корема

28.06.06
23:05

И за вътрешната горна част на гърдите
В домашни условия
Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:16.

29.06.06
08:38

[quote author=“ZzZaPyr”]И за вътрешната горна част на гърдите
В домашни условия
Благодаря предварително

1во разгледаи саита и тогава питаи,там има много упражнения,сам прецени кви уреди имаш и кви упражнения може да правиш,ако нямаш уреди мисля че лицеви опори ще ти свършат работа

29.06.06
09:42

[quote author=“ZzZaPyr”]И за вътрешната горна част на гърдите
В домашни условия
Благодаря предварително

долна част на корема - вдигане на краката от лег или от вис, например. :)
Горна вътр. част на гърдите - вдигане на щанга/дъмбели от полулег с не много широк хват, ако не греша.

29.06.06
09:43

за корема - повдигане на краката от лег ; коремни преси ; Dumbell Side Bend (не знам как се превежда точно)

за гърди - лицеви опори ; флайс с дъмбели ; изтласкване на дъмбели от лег.

StronG™

29.06.06
09:59

Само да допьлне, че плочки под пьпа няма.

29.06.06
18:15

[quote author=“StronG™”]Само да допьлне, че плочки под пьпа няма.

С това не мога да се съглася.....

[quote author=“StronG™”]Само да допьлне, че плочки под пьпа няма.

Според теб плочките колко точно на брой са?  :D

Жокер: Не са 6.

29.06.06
18:31

[quote author=“manson”][quote author=“StronG™”]Само да допьлне, че плочки под пьпа няма.

8 са нали ?? 90 % съм сигурен :)

29.06.06
19:12

[quote author=“manson”][quote author=“StronG™”]Само да допьлне, че плочки под пьпа няма.

Ми за секи е различно виждал съм секви преси,но всеки уважаващ себе си човек ИМА плочки под пъпа....

30.06.06
08:22

V-образните преси са чуднесни за разнообразяване тренировката на корема.Макар че изглеждат леснички след 20-то повторение започваш да се  :shock:  от зор.

[quote author=“korpusito”][quote author=“manson”][quote author=“StronG™”]Само да допьлне, че плочки под пьпа няма.

Ми за секи е различно виждал съм секви преси,но всеки уважаващ себе си човек ИМА плочки под пъпа....

Е как ще е различно бе хора  :shock:  Имаш 2 бицепса, 2 трицепса, 2 квадрицепса, 2 прасеца, 1 трапецовиден и т.н. Плочките са 8 на брой. Анатомията на всеки човек е една и съща. Сега между двата пола има разни различия, но горе долу сме с еднакви мускулни групи (изключваме половите части).

Ето една картинка: http://www.bodybuilding.com/fun/absbig.jpg
Разводнихме темата, но такива неща трябва да се знаят :)

30.06.06
10:15

Не знам за кой път се коментира това нещо,но плочките са различни при всеки.Мускулът е един ,а плочките се оформят от сухожилията които разделят мускула.При едни може да са 6 при друг 4 и т.н

30.06.06
12:21

Аз примерно над пъпа имам само 4 а под него 2.Но съм на 14 и мисля ,че доакто порасна тези над пъпа ще се увеличат възможно е нали?

StronG™

30.06.06
13:58

[quote author=“Nask0`”]Аз примерно над пъпа имам само 4 а под него 2.Но съм на 14 и мисля ,че доакто порасна тези над пъпа ще се увеличат възможно е нали?

Аз се надявам на 3-ти бицепс след 1-2 годинки.... :shock:

30.06.06
15:00

СПАМ
Внимавай с езика!!!
ASTOR

30.06.06
15:48

МИ как бе нали тялото се удължава следователно и мускулите се удължават...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1