29.06.06
21:41
здравейте.Искам да питам дали има ефект от гумените колани за отслабване,щото чух изказвания от рода на че после кат пиеш чаша вода и изразходената пот се връща?
така се получава.изпотяването е за сметка на обезводняване, а не на изгаряне на мазнини
29.06.06
22:00
[quote author=“FRANKO1”]така се получава.изпотяването е за сметка на обезводняване, а не на изгаряне на мазнини
Демек да не пием вода ли :) с;ед потенето?
29.06.06
22:07
Според мене тия колани са една голяма ГЛУПОСТ. Как така като се потиш ще гориш мазнини?
Ами че аз след всяко лято значи тряабва да излгеждам Като перфектен Билдер, с изключително нисък процент мазнини , щото се потя много всеки ден и без такива колани!
не съм казал да не се пие вода, даже напротив.разни такива колани, найлони и тнт могат да помогнат да се влезе в категория, но не и за отслабване.
аве коланите помагат и то много за 2 седмици сам го носил обшо 6 пути и сжалих от обиколката си 3 см
Ми за по лесно сваляне на талията се слагат такива колани (неопренови ли, как бяха) като се потиш смъкваш по-бързо мазнините... и по залите много хора вървят с такива колани
15.07.06
16:24
Знам за кои хора говориш и честно да ти кажа повечето ходят с тях, защото имат проблеми в кръста.
Коланите обезводняват дадената област. След като пиеш вода се връща старата ситуация. Това спарва кожата и ти причинява дискомфорт. Менажираш яденето, правиш си тренировки и смъкваш. Никой колан няма да те направи фин.