Програма

30.06.06
21:17

кажете добре ли е тази програма и ако не как да е пооправя .Аз съм на 16 (почти) тежа 63 кг ,176 см 1 месец стаж
1 гърди ,рамо корем:
3x8-10 лег
3x8-полу лег
флаис а може и кофички но нз по колко серии
рамо:
Повдигане на ръцете напред
Раменни преси
тези упр са под въпрос за сега , защото не съм много запознат със рамото

3 ДЕН
гръб , трапец
набирания зад глава , колкото мога де  :D
Придърпване на вертикален скрипец -3 серии по 8-10     тези 3 пък нз къде да им поставя местата
Гребане с дъмбел -3 x 8-10
мъртва тяга с дъмпели с малко тежести

5 ДЕН - ръце ,корем
тесен xват
френско
горен скрипец
прав с лост
скотово сгъване

01.07.06
12:25

[quote author=“FLY”]кажете добре ли е тази програма и ако не как да е пооправя .Аз съм на 16 (почти) тежа 63 кг ,176 см 1 месец стаж
1 гърди ,рамо корем:
3x8-10 лег
3x8-полу лег
флаис а може и кофички но нз по колко серии
рамо:
Повдигане на ръцете напред
Раменни преси
тези упр са под въпрос за сега , защото не съм много запознат със рамото

3 ДЕН
гръб , трапец
набирания зад глава , колкото мога де  :D
Придърпване на вертикален скрипец -3 серии по 8-10     тези 3 пък нз къде да им поставя местата
Гребане с дъмбел -3 x 8-10
мъртва тяга с дъмпели с малко тежести

5 ДЕН - ръце ,корем
тесен xват
френско
горен скрипец
прав с лост
скотово сгъване

http://www.bb-team.org/training/000156.php
Виж тук.
Незнам какъв е смисъла да си измисляте разни програми като си има готови в сайта.

01.07.06
12:37

[quote author=“Sparrow-Hawk”]Незнам какъв е смисъла да си измисляте разни програми като си има готови в сайта.

Причината е индивидуалност :D .

01.07.06
13:06

[quote author=“AbSs”][quote author=“Sparrow-Hawk”]Незнам какъв е смисъла да си измисляте разни програми като си има готови в сайта.

Индивидуалност има при големите батковци. С времето експериментираш нови неща и намираш кое ти действа най-добре. Обаче в началото, когато не знаеш кое ти действа тренираш по-програми, които са показали успех при голям процент от хора, като тези в сайта  :wink:

01.07.06
13:10

[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“AbSs”][quote author=“Sparrow-Hawk”]Незнам какъв е смисъла да си измисляте разни програми като си има готови в сайта.

Индивидуалност има при големите батковци. С времето експериментираш нови неща и намираш кое ти действа най-добре. Обаче в началото, когато не знаеш кое ти действа тренираш по-програми, които са показали успех при голям процент от хора, като тези в сайта  :wink:

Извинявай, не забелязах, че съм постнал в раздела за начинаещи :D .

02.07.06
00:58

За раздела не знам ама човека е с 1 месец стаж  :wink:

Shyne

02.07.06
10:30

добра е програмата само смени местата на упрайненията за рамо парво раменна преса с малки килограми за6тото нямам6 стаж и упрайнението крие мнооо кунтузии второ изнасяне на дамбели напред  и трето някакжо упрайнение за задно рамо
граб 6е се набираш пред врат до откас и маха6 мартвата тяга сложи някакво упражнение на ма6ина 
за трицепса парво 6е праи6 на скрипец ем тва е

02.07.06
12:38

ок мерси много , а другото което искам да питам е дили да не права  за всички групи или да си цепа с програмата която пуснаx защото не съм сигурен че се възстановявам много добре .Въпроса ми е свързан с това дали за този месец тренировки и сменяне на програмите ще окаже негативен ефект и другото нещо само за разяснение-КАКЪВ ТРЯБВА ДА Е ЕФЕКТА ОТ 1 МЕСЕЦ  за да знам правилно ли вървя

DunevmotorSport

02.07.06
12:53

Еми какъв трябва да е ефекта ти го определяш.Неможе примерно един да стане по релефен и ти да станеш като него ако ходиш един път в месеца. :lol: Схващаш ли при всеки е различно

02.07.06
13:46

тва ми е ясно , но също така ми е ясно че досегашните ми  тренировки не а били докрай сполучливи а също така и яденето не ми беше добро защото xодеx на училище и неможеx да се тъпча здраво ,,,, но сега е лято и мисля да започна сериозно -но нз как да стане номера .Според мен има 2 варианта - да карам по горенаписаната от мен програма или по тази http://www.bb-team.org/training/000156.php
даите предложения ако имате

Shyne

03.07.06
01:21

програмата тие добра ама не у4акваи кои знаи какво 4ак кам 4етвартия мецес
като направи6 пое4е стаж 6е се ъ4упи6 6е по4ни6 да дига6 големи кила и 4ак тогава
6те забележи6 промяна в ван6ния си вид

^L

03.07.06
14:39

Тази програма мога ли повече пъти в седмицата да тренирампримерно
4 или 5 ?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1