Въпрос ????

03.07.06
15:21

Значи тренирам вече от 4 месеца и само на една програма сам бил:
Понеделник:Гърди,Трицепс
Вторник:Гръб,Бицепс
Сряда:Почивка
Четв:Рамо,трапец,предмишница
Петък:Крака,корем
И след това теглих една седмица почивка!!!
требва ли да сменям програмата или да продалжавам на същата ???
Някой Хора ми казват че требвало да сменяш програмата си на 3-4 месеца и ако е така плс кажете каква да е тя ??!!?

03.07.06
15:28

Братче не знам как си тренирал по тая програма след като тренираш от 4 месеца.Това е програма за напреднали а не за започване.Нема да е зле да я смениш

03.07.06
15:30

Е добре кажи какво да почна сега.Аз знам че сам обаркал ,ама има огромен и супер як ефект :) !!!!!
Сега не знам ко да почна да сменям ли нещо ????

03.07.06
15:40

е ти направо ме разби  :shock: с тая програма  :shock:

[quote author=“FLY”]е ти направо ме разби  :shock: с тая програма  :shock:

програмата му е много добра даже.Докато за това, че бил начинаещ, смятам, че единствената разлика между програмата за начинаещ и напреднал трябва да бъде в броя серии и 1-2 упражнения (тяга,клек)..Пич пробваи малко така :
понеделник : гърди бицепс предмишница
вторник : почивка
сряда : гръб трапец трицепс
четвъртък : почивка
петък : рамо крака корем
Корема вместо да го правиш петъка (защото ще ти стане много дълга тренировката) може да го правиш в почивните дни по малко)
Събота и неделя : почивка

03.07.06
19:05

тя програмата е добра нищо не съм казал за не но просто ми се струва за напреднали

03.07.06
20:26

[quote author=“MI5”]

Пич пробваи малко така :
понеделник : гърди бицепс предмишница
вторник : почивка
сряда : гръб трапец трицепс
четвъртък : почивка
петък : рамо крака корем
Корема вместо да го правиш петъка (защото ще ти стане много дълга тренировката) може да го правиш в почивните дни по малко)
Събота и неделя : почивка

Аз преди тренирах така и имаше яко ефект. За човек с 4 месеца опит тва е много по-добро от четиридневната.
В момента тренирам по четиридневна, но аз тренирам повече от година и мисля, че не трябва четиридневен сплит да прави тоя пич :idea:

03.07.06
20:50

Е затова ва уважавам тук всички !!!!! 8)
Благодаря за съветите  :wink:

03.07.06
21:02

[quote author=“Chernio”]Е добре кажи какво да почна сега.Аз знам че сам обаркал ,ама има огромен и супер як ефект :) !!!!!
Сега не знам ко да почна да сменям ли нещо ????

Не се обиждай! Билдер или спортист??
Многоставни движения:
клек, лег/кофи, набирания/чукета, тяга, раменни преси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1