Какво да права за да..

05.07.06
14:11

Значи висок съм около 175 тежа около 63 кг и съм на 16 год. И искам да ви попитам.. имам малко подкожни мазнини по долната част на корема, но сега нямам възможност да ходя на фитнес, защото ходя в даскало.. та на вапросът.. ходя да тичам и как да ги стопя тези мазнинки ?..мисълта ми е за колко време ще мога да постигна някакъв релеф.. от доста време се занимавам.. ръката ми е 37см. добре изглежда, но искам да я оформя колкото се може повече.. какви савети ще дадете ?

05.07.06
15:36

мазнините ще ги стопиш с тичане и диета.
колкото до релеф трябва и да ходиш да повдигаш малко

05.07.06
16:19

[quote author=“valaraukarky”]мазнините ще ги стопиш с тичане и диета.
колкото до релеф трябва и да ходиш да повдигаш малко

Мерси за отговора, но както казах не мога да ходя сега на фитнес, а и също не знам точно какво трябва да наблегна в тази диета, защото трябва и по някакъв начин да подготвям храните. :( Ако може да ми кажете на какво да наблегна и какво да ям основно ? :roll:

06.07.06
00:15

Никва диета ти не требва. Просто тичай от вас до даскало секи ден щом нямаш време. И се радваи на живота!!! :idea:

06.07.06
12:34

[quote author=“Go6kU”]Никва диета ти не требва. Просто тичай от вас до даскало секи ден щом нямаш време. И се радваи на живота!!! :idea:

да блъскай му главата с глупости ... нека тича до даскало да му се смеят всички и после да изде 2-3 мазни банички 1 шоколад и сумати други глупости и мн як релеф ще направи !!!!

трябва ти диета пич освен ако метаболизма не ти е мн бърз (твоя е по- скоро бавен). а иначе за диети си има отделен раздел пък и аз не мога да ти помогна много по тази част  :roll:

06.07.06
20:12

То хубаво, обаче си нямам и понятие от тия метаболизми, кой е бърз кой бавен и т.н., а виждам, че е от значение.. и предполагам според метаболизмът трябва да се изготви диетата, но въпроса е как да си разбера какъв е метаболизма..? :?

06.07.06
20:33

Човек разгледаи саита на bb-team.Сметни си калорииния баланс http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php и подхвани една НВД(ниско въглехидратна диета).
Сметни ги така че да приемаш по малко kcal, отколкото са ти необходими и разликата ще се покрие с мазнините ти.
Успех!!! :D :D :D

StronG™

06.07.06
22:01

[quote author=“valaraukarky”][quote author=“Go6kU”]Никва диета ти не требва. Просто тичай от вас до даскало секи ден щом нямаш време. И се радваи на живота!!! :idea:

да блъскай му главата с глупости ... нека тича до даскало да му се смеят всички и после да изде 2-3 мазни банички 1 шоколад и сумати други глупости и мн як релеф ще направи !!!!

трябва ти диета пич освен ако метаболизма не ти е мн бърз (твоя е по- скоро бавен). а иначе за диети си има отделен раздел пък и аз не мога да ти помогна много по тази част  :roll:

ее несьм много сьгласен......зависи какео яде предимно.....но може би му е нормален

07.07.06
10:43

Добре де... кажете ми в крайна сметка как да разбера какъв е тия пуст метаболизъм ? :lol:

StronG™

07.07.06
11:51

Ами,това е обмяна на веществата с 2 думи.Демек колко бьрзо организма ти обработва храната. Това с 2 думи :)

07.07.06
11:54

Ясно ми е какво е метаболизъм..обаче от къде да знам аз за колко време ми се обработва храната :lol: .. имах предвид как мога да разбера какъв е (бърз, бавен..), а не какво е като цяло метаболизъм. :wink:

07.07.06
19:18

прочетох 175 см 73 кг, а то са по малко.. моя грешка
ми така по нета не е лесно да се определи ама ако нямаш проблем с качването на кг значи си по скоро с бавен метаболизъм
ако си по-слабичък и качваш трудно си с по-бърз  :wink: тва е един от начините да се ориентираш :wink:

07.07.06
19:38

Ми то хубаво, от миналата година лятото..че може би и от преди това варирам между 60-63-4 кг. Нито свалям, нито качвам. Това значи, че съм с бавен така ли ? А и за бавния метаболизъм не е препоръчително това безразборно ядене нали ? :shock:

15.07.06
21:52

[quote author=“rammmpage”]Ми то хубаво, от миналата година лятото..че може би и от преди това варирам между 60-63-4 кг. Нито свалям, нито качвам. Това значи, че съм с бавен така ли ? А и за бавния метаболизъм не е препоръчително това безразборно ядене нали ? :shock:

нее! бавния метаболизъм освоява в-вата по-бавно следователно качваш по-лесно кг обаче и по-лесно се омазняваш.

21.07.06
00:58

И аз съм на мнение че диетата не играе кой знае каква роля.
Например когато тръгнах на фитнес бях / образен с голямо щкембе даже ми викаха кюфте по едно време :) Почнах да тренирам като храненето изобщо не съм го променял - ям всичко по колкото искам доста често се тъпча :) така резултата е че щкембето ми си отиде почти изцяло вече съм си нормално V обарезен качих маса имам някакъв макар и минимален релеф. При това съм с бавен метаболизъм. Казано накратко успях да отслабна (мазнини) и да кача маса (мускули) само с трнировки и много ядене. Друг случай - Един приятел и той като мене само че той беше дебел в пълния смисъл на думата. Почна да тренира сега много набит 43 ръка супер изчистена плочки всичко 6. А диетата му - бири, ядене, коли, вафли на корем. Само като се видяхме изяде 1 сладолед 2 бири и някаква манджа си взе :) Та правете си изводите сами ;) Моето мнение е че ако се раздаваш в залата ще имаш добри резултати.
ПС. Става въпрос за отслабване. Вече за качване на мускулна маса си трябва ядене много и диетата е от жизнено важно значение

21.07.06
23:14

Ами не знам как е, обаче на мен тялото в момента ми е както се изказа / форма, а имам малко мазнини в областта на корема и искам по някакъв начин да ги изчистя, но за сега 2 седмици тая пуста диета и нищо.. Преди когато само си тичах и си спортувах в залата, мисля че имаше по-голям забележим напредък, отколкото сега диетата и тичанет. Самото тичане според мен е по-важно, а не диетата. Вече съм на такова мнение :wink:

23.07.06
00:20

индивидуално е

23.07.06
14:54

[quote author=“rammmpage”]Значи висок съм около 175 тежа около 63 кг и съм на 16 год. И искам да ви попитам.. имам малко подкожни мазнини по долната част на корема, но сега нямам възможност да ходя на фитнес, защото ходя в даскало.. та на вапросът.. ходя да тичам и как да ги стопя тези мазнинки ?..мисълта ми е за колко време ще мога да постигна някакъв релеф.. от доста време се занимавам.. ръката ми е 37см. добре изглежда, но искам да я оформя колкото се може повече.. какви савети ще дадете ?

За релеф на ръцете пробвай суперсерии, когато имаш време за тренировки в зала, а за корема - тичай по 40 мин - 1 час и внимавай какво ядеш и това е :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1