05.07.06
23:50
Вече втори месец работя по <a href=“http://www.bb-team.org/training/000160.php”>четириденвния сплит за маса</a> от сайта, но понеже не искам да развивам повече предната част на делтовидните, искам да го модифицирам за средно рамо. Предложете ми две сериозни упражнения за маса на средна част на делтовидния, с които да заместя рам. пресата пред гърди и изнасянето на дъмбели напред. Едното всъщност ще е разтваряне встрани с дъмбели, то е ясно... 2рото какво да е ?...
html тага е :
текста
в случая
четириденвния сплит за маса
Според мен ще е най-добре ако правиш средното рамо в деня когато правиш крака.Използвай разтварянето с дъмбели в страни.
[quote author=“Neo”][quote author=“cleaner”]преси зад врат
Много яко комплексно упражнение :)
обаче аз правя това упражнение с малко колограми до 2х5 килца на големия лост и пускам по дълбоко от линията на раменете - строго противопоказно - но с малки килца е просто много яко упр.
М? Не е ли с прекалено малко това?
Аммм някой може ли да обясни, как точно се прави Арнолд преса с дъмбели(то тя си е с дъмбели де)?
Иначе и аз май ще тествам тази програма, че от две седмици само експериментирам хаотично и си таковам таковата на всекакЪв график, та ще я пробвам само дето може да и вкарам 1 ден само за рамо допълнително.:)