Креатин Монохидрат

08.07.06
16:45

Скоро почвам да тренирам два пъти дневно и ше използвам креатин.Докато тренирах един път дневно ми беше лесно пиех 5гр пред и 5гр след но сега се замислям как да разпределя приемите та ако ми дадете съвет няма да е зле :)

IN

08.07.06
16:51

Как 2 пъти дневно бе пичага...ти не си в ред :wink: ...то профи билдърите не тренират по толкова дето зимат сумати хормони и т.н.,които в пъти засилват възстановяването а ти си тръгнал глупости да праиш :wink: .Аз дори над 5 пъти седмично не искам да тренирам за да не претренирам,щото има обратен ефект от фитнеса....

08.07.06
16:51

[quote author=“kazz”]Скоро почвам да тренирам два пъти дневно и ше използвам креатин.Докато тренирах един път дневно ми беше лесно пиех 5гр пред и 5гр след но сега се замислям как да разпределя приемите та ако ми дадете съвет няма да е зле :)

А защо ще трнираш два пъти дневно ?

08.07.06
18:07

[quote author=“kazz”]Скоро почвам да тренирам два пъти дневно и ше използвам креатин.Докато тренирах един път дневно ми беше лесно пиех 5гр пред и 5гр след но сега се замислям как да разпределя приемите та ако ми дадете съвет няма да е зле :)

Що бе кво лошо има:) Аз съм тренирал триразово даже, но различни спортове:)
Ами мен ако питаш 2.5 преди и 2.5 след първата тренировка, и аналогично втората!:)

08.07.06
18:16

Ами като се разделят тренировките по две на ден, по принцип се отделят основните или изоставащите мускулни групи сутрин, а тези които са по-добре развити или изискват повече повторения (пресци, предмишница, глутеуси , коремни и странични мускули) във второто занимание. Така че според мен е по-удачно да се взима креатин преди и след първата тренировка или втори вариант е по 5 грама след първата и 5 след втората.

08.07.06
19:11

[quote author=“Batgogo”][quote author=“kazz”]Скоро почвам да тренирам два пъти дневно и ше използвам креатин.Докато тренирах един път дневно ми беше лесно пиех 5гр пред и 5гр след но сега се замислям как да разпределя приемите та ако ми дадете съвет няма да е зле :)

А защо ще трнираш два пъти дневно ?

Защото тренирам трибой и най-вече лежанка

08.07.06
19:34

по принцип Арнолд май е тренирал по 2 пъти на седмица и 6 дни

08.07.06
19:59

[quote author=“Ayo”]по принцип Арнолд май е тренирал по 2 пъти на седмица и 6 дни

Ден ?

5 след. ако си зареден, не ти е нужно преди, а и след можеш да си позволиш въглехидрати (което увеличава усвояването) и освен това ако е преди не можеш да си позволиш кафе. кафе и креатин не става, загуба за креатина!

RE

12.07.06
17:00

Ако ще качаш просто забрави няма никакъв смисъл.Това е несериозно което го пишеш!

13.07.06
22:18

[quote author=“realityman”][quote author=“kazz”]Скоро почвам да тренирам два пъти дневно и ше използвам креатин.Докато тренирах един път дневно ми беше лесно пиех 5гр пред и 5гр след но сега се замислям как да разпределя приемите та ако ми дадете съвет няма да е зле :)Ако ще качаш просто забрави няма никакъв смисъл.Това е несериозно което го пишеш!

Мерси много за мнението ;) Найстина няма нужда да ме учиш какво да правя. Ако по темата нямаш предложение излишните коментари те моля да ги запазиш за себе си ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1