Кардио + ВВД

09.07.06
12:18

Има ли смисъл да правя кардио ( бягане сутрин на гладно с л-карнитин) докато съм на ввд , целта ми е докато качвам мускулна маса от ввд-то , кардиото да гори мазнините
Знам че на много от вас въпросът ми ще се стори тъп но моля ви дайте ми съвет и кажете дали има смисъл...

09.07.06
12:50

хахах не може естественно !!!!!!!!!

10.07.06
00:18

[quote author=“Riddic”]хахах не може естественно !!!!!!!!!

Хахх А защо да не може ???

[quote author=“ZzZaPyr”]Има ли смисъл да правя кардио ( бягане сутрин на гладно с л-карнитин) докато съм на ввд , целта ми е докато качвам мускулна маса от ввд-то , кардиото да гори мазнините
Знам че на много от вас въпросът ми ще се стори тъп но моля ви дайте ми съвет и кажете дали има смисъл...

мисля че е супер.

10.07.06
17:37

Ми брато пробвай. При мен имаше ефект,а дори не съм взимал л-карнитин.

П.С. Междудругото л-карнитин има и в кафе витаголд.

И аз съм на ВВД и правя 10 минути след силова тренировка 3 пъти седмично през ден на Велоергометъра.. има ли смисъл и ще се позачистя ли така ?

20.05.13
23:37

Аз съм на нещо подобно и съм доста доволен - качваш сила , мазнините стоят същите благодарение на кардиото ,а от качената сила качваш и ММ ;))

Аз съм така 2-ра седмица килограмите си седът същите само мазнините си отиват и ръката е с 1,5см повече ;)

Желателно е да е ВИИТ/интервално кардио/. Хубавото при него е, че за 10 минути можете да свършите работа за 30 мин кардио с постоянна интензивност. Също така опасността от загуба на мускули в горната част се свежда до минимум ако го правите на велоергометър. Дори според някои изследвания интервалното кардио забързва метаболизма след тренировка, което е добре дошло за постъпващите протеини и вългехидрати в храненето след това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1