Въпросче ????

10.07.06
15:31

Когато правя за гърди правя тези четери упражнения на веднъж:
Първо Лежанка с Лост ,После полулежанка с дъмпели,после кофички и накрая флайс искам да ми кажете дали е добре или да променя нещо дали некви други упражнения да правя ????
Значи да питам също и за упражнениато от вис дет си дигаш краката:
Значи ако го правя често има ли опасност да направя мускулите на таза отстрани прекалено големи ,щото не го искам това страх ме е да не стане грозно :) ??

[quote author=“Chernio”]Когато правя за гърди правя тези четери упражнения на веднъж:
Първо Лежанка с Лост ,После полулежанка с дъмпели,после кофички и накрая флайс искам да ми кажете дали е добре или да променя нещо дали некви други упражнения да правя ????
Значи да питам също и за упражнениато от вис дет си дигаш краката:
Значи ако го правя често има ли опасност да направя мускулите на таза отстрани прекалено големи ,щото не го искам това страх ме е да не стане грозно :) ??

няма да се шашкаш! прави си упражнението и не мисли за таза.

10.07.06
17:00

Ами Какво ще кажеш за гърдите ??? Стават ли упражненията???
Досега никога не сам праел обратен лег треа ли да го прая ????

10.07.06
17:01

ТВА упражнение не е ли за корем ?

10.07.06
17:21

Когато правя за гърди правя тези четери упражнения на веднъж:
Първо Лежанка с Лост ,После полулежанка с дъмпели,после кофички и накрая флайс искам да ми кажете дали е добре или да променя нещо дали некви други упражнения да правя. Требва ли да правя обратен лег до сега не сам го праел????
За това питах :)

10.07.06
17:33

[quote author=“Chernio”]Когато правя за гърди правя тези четери упражнения на веднъж:
Първо Лежанка с Лост ,После полулежанка с дъмпели,после кофички и накрая флайс искам да ми кажете дали е добре или да променя нещо дали некви други упражнения да правя. Требва ли да правя обратен лег до сега не сам го праел????
За това питах :)

Задължително!!! Там е истината  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1