Арнолд преси

10.07.06
17:46

Кво мислите за това упр. ? НЕ е ли то най-пълноценно допринасящо за растежа на средно и предно рамо ?

упражнението е идеално за цялото рамо и здраво се расте от него без да е нужно да трупаш некви невероятни кг

10.07.06
20:27

а какво е това упражнение?
как се изпълнява?
взучи ми . . . ефективно :P

11.07.06
13:24

Ако съдя по себе си май има напредък. ДОбре се натоварва.
Упражнението

11.07.06
14:29

НЕ СЛАГАЙ КАРТИНКИ В ПОСТОВЕТЕ СИ !!!
ASTOR

това ли са арнолд преси?!
мсилех че е нещо по-сложно . . .

11.07.06
14:54

Ще се пробва  :)

11.07.06
16:27

Така по-ефективно ли от колкото като се прави без завъртане??

11.07.06
16:56

И аз смятам да го пробвам , обаче ме интересува до каква степен възбужда средното рамо или главно тежеста пада на предно ? Защото ми трябва упражнение което възбужда повече средното рамо но хваща малко и предното

11.07.06
17:37

[quote author=“DaMp370”

това ли са арнолд преси?!
мсилех че е нещо по-сложно . . .

... и по пътя на коя логика си помисли подобно нещо?

11.07.06
18:03

[quote author=“Barcelona_FC”]И аз смятам да го пробвам , обаче ме интересува до каква степен възбужда средното рамо или главно тежеста пада на предно ? Защото ми трябва упражнение което възбужда повече средното рамо но хваща малко и предното

Ами прави си странични разтваряния с дъмбели.

11.07.06
18:22

[quote author=”Петко К”][quote author=“Barcelona_FC”]И аз смятам да го пробвам , обаче ме интересува до каква степен възбужда средното рамо или главно тежеста пада на предно ? Защото ми трябва упражнение което възбужда повече средното рамо но хваща малко и предното

Ами прави си странични разтваряния с дъмбели.

Така си и правя :P

11.07.06
21:27

пробвай с една ръка а другата в опора- страничното -и лек наклон на тялото в посока на работещата ръка

11.07.06
21:54

[quote author=“cleaner”]пробвай с една ръка а другата в опора- страничното -и лек наклон на тялото в посока на работещата ръка

Аз така си ги и правех , мерси за съвета все пак ;)

ZW

11.07.06
23:18

Това завъртане не съм го пробвал, но имам чувството че ще товари много трицепса.

11.07.06
23:42

[quote author=“zwei0”]Това завъртане не съм го пробвал, но имам чувството че ще товари много трицепса.

Не, не е така. Обаче натоварва много предната глава. Като цяло просто си натоварва рамото убийствено !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1