какво ще кажете за това?

стаж 1 година.

понеделник

гърди - вдигане от лег- 3Х8-10
гърди - флайс -3Х8-10
бицепс - повдигане прав с щанга- 3Х8-10
бицепс - чуково сгъване с дъмбел- 3Х8-10
крака -клек с щанга 4Х10-12

вторник

гръб- гребане с щанга 3Х8-10
гръб- дърпане на скрипец - 3Х8-10
трицепс - френско вдигане с щанга 3Х8-10
трицепс - разгъване на скрипец -3Х8-10
рамо - повдигане на щанга до брадата 3Х8-10
рамо- подигане на дъмбели встрани 3Х8-10

сряда - почивка

четвъртък -прави се програмата от понеделник

петък - прави се програмата от вторник

събота и неделя почивка

11.07.06
18:21

За каква цел е тази програма ? Релеф маса ?

Лично на мене не ми допада ама ще изчакам отговора ти и тогава ще гласувам

[quote author=“Barcelona_FC”]За каква цел е тази програма ? Релеф маса ?

Лично на мене не ми допада ама ще изчакам отговора ти и тогава ще гласувам

според диетата! :) помисли!

11.07.06
19:01

на мен не ми харесва! ако деля по подобен начин тренировката, бих я разделил по принципа “дърпаща + бутаща тренировка”!

11.07.06
21:14

много е добра ,но почивката само сряда е мало както и да се възстановяваш след 2 такива дена 2 почивка бих казал

12.07.06
11:19

[quote author=“AMAZER”]на мен не ми харесва! ако деля по подобен начин тренировката, бих я разделил по принципа “дърпаща + бутаща тренировка”!

Именно.
Ако пък остане така сплита, трябва поне един ден почивка след всяка тренировка. Аз лично не бих могъл след бицепса да правя на другият ден гръб.

[quote author=”Петко К”][quote author=“AMAZER”]на мен не ми харесва! ако деля по подобен начин тренировката, бих я разделил по принципа “дърпаща + бутаща тренировка”!

Именно.
Ако пък остане така сплита, трябва поне един ден почивка след всяка тренировка. Аз лично не бих могъл след бицепса да правя на другият ден гръб.

а какво ще кажете за през ден?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1