13.07.06
22:32
Здравейте!искам да попитам кои упражнения оптимално най-добре ще подпомогнат релефа на гърдите?проблемът ми е следния:натрупал съм маса в гърдите но изглеждат доста отпуснати и неоформени.каква програма за гърди ще ми препоръчате?
ще съм благодарен ако ми напишете цялостна програма за гърди и повторения,защото само така някой да ми съобщи упражнението не е достатачно според мен.цялостната програма е важна!
13.07.06
22:44
Какво Не ?? Няма упражнения за релеф, има диета за такъв...
добре сега не ми се карайте а ми обяснете нормално.защо само подхварляте некви предложения а не ми давате един цялостен отговор,за да мога да се справя с проблема.единствената проблемна част на тялото ми са гърдите и ще се радвам ако подхождате по друг начин към проблема ми!
Така е ама не става и само с диета а си и трябва тренировъчен режим за релеф защото глваното в фитнеса е храненето и тренировките :)
Еми освен НВД-то,прави права лежанка 3 серии,горна част(лежанка-3серии),кросоувър и Пек-дек,поне аз това правя...
По-леки тежести с повече повторения и естествено НВД :wink:
18.07.06
12:43
А достатъчно ли е да ди тренираш 1 път в седмицата(даречем понеделник)????
[quote author=“Schwarzeneger”]А достатъчно ли е да ди тренираш 1 път в седмицата(даречем понеделник)????
Не е добре, мин 3 пъти
18.07.06
23:46
[quote author=“Schwarzeneger”]А достатъчно ли е да ди тренираш 1 път в седмицата(даречем понеделник)????
1 път гърдите или 1 път цялото тяло :shock:
[quote author=“Nask0`”][quote author=“Schwarzeneger”]А достатъчно ли е да ди тренираш 1 път в седмицата(даречем понеделник)????
1 път гърдите или 1 път цялото тяло :shock:
гърдите би трябвало
19.07.06
01:14
Опс не съм зе изразил правилно :oops: !Гърдите имам предвид!!!
А колкото за тялото(3 дневната програма от форума за изгаряне на мазнини) може ли през ден(пон сряда петък неделя вторник и т.н) да се редува или трябва задължително 3 дена в седмицата с 2 почивка?
19.07.06
03:15
Най-добре да има почивка. Ако толкова ти се тренира през ден направи 4-дневен сплит ;).