Някой поръчвал ли е от www.nutritiontarget.com

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.07.06
12:55

Къде го видя??? аз не мога да го намеря!

[quote author=“no_fate”]Къде го видя??? аз не мога да го намеря!

http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=24292

Yoda, дай да изчакаме момчето да си получи Аминото и другите поръчки, че чак тогава ще поръчваме  :wink:

17.07.06
13:05

Сега ми пратиха майл,че вече ще предлагат и 10 либри ма сега като влезнах и аз нещо не мога да го намеря :?

17.07.06
13:08

[quote author=“no_fate”]Къде го видя??? аз не мога да го намеря!

ух, мернах голямата разфасовка, сигурен съм, нещо не мога да я скивам сег, цената беше 154лв, като я открия ще дам линк

[quote author=“manson”]
Yoda, дай да изчакаме момчето да си получи Аминото и другите поръчки, че чак тогава ще поръчваме  :wink:

Ще изчакам, ама как ме сърбят пръстите, ох на батко BSN-a :D

17.07.06
13:54

Ама аз не мгоа да ви разбера защо трябва да го чакате другото момче,след като ако го поръчате с наложен платеж няма какво да изгубите и да не дойде пратката нищо не сте изгубили  :roll:

SNS

17.07.06
14:03

created-date: 2006-04-21
updated-date: 2006-04-21
registration-expiration-date: 2007-04-21

owner-contact: P-IQV41
owner-organization: Not Applicable
owner-fname: Iantcho
owner-lname: Vassilev
owner-street: Vitshka street
owner-city: Sofia
owner-zip: 11111
owner-country: BG
owner-phone: +3591111111
owner-fax: 1111111111111
owner-email: ianchov@gmail.com

admin-contact: P-AYA134
admin-organization: Not Applicable
admin-fname: Apostol
admin-lname: Apostolov
admin-street: Vitshka street
admin-city: Sofia
admin-zip: 11111
admin-country: BG
admin-phone: +3591111111
admin-fax: 1111111111111
admin-email: ianchov@gmail.com

tech-contact: P-AYA134
tech-organization: Not Applicable
tech-fname: Apostol
tech-lname: Apostolov
tech-street: Vitshka street
tech-city: Sofia
tech-zip: 11111
tech-country: BG
tech-phone: +3591111111
tech-fax: 1111111111111
tech-email: ianchov@gmail.com

billing-contact: P-AYA134
billing-organization: Not Applicable
billing-fname: Apostol
billing-lname: Apostolov
billing-street: Vitshka street
billing-city: Sofia
billing-zip: 11111
billing-country: BG
billing-phone: +3591111111
billing-fax: 1111111111111
billing-email: ianchov@gmail.com

17.07.06
14:03

[quote author=“SpUd3r”]Ама аз не мгоа да ви разбера защо трябва да го чакате другото момче,след като ако го поръчате с наложен платеж няма какво да изгубите и да не дойде пратката нищо не сте изгубили  :roll:

Трябва и парите да събереме, на мене поръчката ми излиза между 100 и 200 лв поне :wink:

към SNS какво цели горният ти пост?

SNS

17.07.06
14:09

Легитимноста на цялата тази работа.

17.07.06
15:09

[quote author=“SNS”]Легитимноста на цялата тази работа.

Все ми е тая дали са лигитимни или не ако са коректни с поръчките. Аз чакам само колегата да си получи аминотата и да се похвали [quote author=“BERSERK”]поръчах си на Genezis амино 1900.чакам пратката в понеделник.нещо скъпа ми се вижда доставката. :cry:

Ако някои друг е поръчал нещо да свирка

17.07.06
15:10

Момчета,малко встрани от разговора...Регистрирах се ва саита на Нутришънтаргет ама нещо във форума не мога да пиша,иска ми още веднъж акаунт и като го напиша ми дава invalid,иначе в самия сайт няма проблем с регистрацията...

17.07.06
15:38

еми трябва да се регистрираш и във форума.Ето ти линк да не търсиш :)
http://nutritiontarget.com/forum/member.php?action=register

BO

17.07.06
17:19

Нека някой получил поръчката си  да пише!

Sportex

17.07.06
17:55

Настоящите общи условия са изготвени на основание чл. 298 от Търговския закон. Те се отнасят до всички продажби, сключвани по ИНТЕРНЕТ от името на “Teraprom” ООД,

Ако някой има достък до ДАКСИ примерно може да види БУЛСТАТ-а “Teraprom” ООД.

HS

17.07.06
18:01

аз се рових из интернет за такава фирма и единственото които намерих е http://teraprom.hit.bg/ както и руска фирма за цветни метали :)

17.07.06
19:40

[quote author=“YODA”][quote author=“SpUd3r”]Ама аз не мгоа да ви разбера защо трябва да го чакате другото момче,след като ако го поръчате с наложен платеж няма какво да изгубите и да не дойде пратката нищо не сте изгубили  :roll:

Трябва и парите да събереме, на мене поръчката ми излиза между 100 и 200 лв поне :wink:

какво ще поръчвате ?? Nitrix-No-Xplode :D
Аз ще взема след Времe Universal Animal Cuts(тоя мсиле че беше за сваляне на КГ)..........
А защо ON 100% Whey е в чувал (  :lol:  )  :shock:  :D ??И майче не е Gold Standart :/

[quote author=“fixer2”][quote author=“YODA”][quote author=“SpUd3r”]Ама аз не мгоа да ви разбера защо трябва да го чакате другото момче,след като ако го поръчате с наложен платеж няма какво да изгубите и да не дойде пратката нищо не сте изгубили  :roll:

какво ще поръчвате ?? Nitrix-No-Xplode :D
Аз ще взема след Времe Universal Animal Cuts(тоя мсиле че беше за сваляне на КГ)..........
А защо ON 100% Whey е в чувал (  :lol:  )  :shock:  :D ??И майче не е Gold Standart :/

10 паунда си е в чувал винаги. Не виждам смисъл да харчиш пари за Анимал Кътс като има толкова добри бърнъри в сайта. Ето ти един emzoсписък: melting point, dicana, stizm, amp, red acid, basic cuts от по-евтините. От тези по-добри няма  :wink:

17.07.06
20:40

Мерси много, ще видя кой от тези ще е.избраният  :lol: А 90 капсули ще ми стигнат ли ?? Да речем от Stizm ??

17.07.06
20:54

[quote author=“manson”]Ето ти един emzoсписък: melting point, dicana, stizm, amp, red acid, basic cuts от по-евтините. От тези по-добри няма  :wink:

Аааа Red Acid къде го видя ? Ако го има ще поръчвам  :twisted:

SeLeCt

17.07.06
21:06

red acid и аз не видях

17.07.06
21:07

Явно го няма, избрах  си Stizm :) 90 капсули ще ми стигнат ли ??

SeLeCt

17.07.06
21:41

еми виж по колко се пият и прецени сам

Sportex

17.07.06
23:07

“Teraprom” не е регистрирана по ДДС. Проверих в сайтът на НАП.
Утре ще провера дали я има в БУЛСТАТ регистъра т.е. дали съществува такава фирма.

18.07.06
02:12

Супер ми звучи тоя сайт :lol: 1 час стоя и блея и не вярвам на очите си :shock: С тези цени  да ви кажа хич не ми дреме за тея 12лв. доставка 8)

bigroncoleman

18.07.06
10:26

Мерси, мерси. Нямаше нужда да ми благодарите, че ви го казах :)

18.07.06
12:53

Аз вчера си поръчах един Оптимум 5 кила,а дано да дойде

ПС - А за тва дали е регната по ДДС,то в днешно време където отида половината магазини не са регистрирани,3 телефона купихме от различни фирми и нито 1 не беше регната по ДДС :wink:

Sportex

18.07.06
13:16

Ето инфо за фирмата:

регистрирана е 2004г.
седалището е на улица “Иван Сусанин“76, вх.А
съдружници Кирил Георгиев и Данаил Петров
БУЛСТАТ 131272273
развиваща дейност

18.07.06
16:20

За колко време трябва да дойде даден продукт по принцип??

18.07.06
17:06

[quote author=“Veliko”]За колко време трябва да дойде даден продукт по принцип??

5-11 дни, аз също си поръчах - CellMass, ще кажа като пристигне!

BO

18.07.06
17:47

Като се има предвид новата идеа на Момчил Милев колко пари ще му струва, мисля че ако искате да купувате евтини продукти трябва да се опитате да държите сайта и хората стоящи зад него в тайна  :lol:

[quote author=“bonnano”]Като се има предвид новата идеа на Момчил Милев колко пари ще му струва, мисля че ако искате да купувате евтини продукти трябва да се опитате да държите сайта и хората стоящи зад него в тайна  :lol:

Каква му е новата идея  :shock:

18.07.06
17:58

[quote author=“manson”][quote author=“bonnano”]Като се има предвид новата идеа на Момчил Милев колко пари ще му струва, мисля че ако искате да купувате евтини продукти трябва да се опитате да държите сайта и хората стоящи зад него в тайна  :lol:

Каква му е новата идея  :shock:

Сигурно да докара състезанието МР.О в БГ :lol:  :lol:  :lol: То да се чудиш как си купи М класа с толкоз “евтини” добавки! Това под масата и фитнеса дето му струваше само мястото 400 000 приблизително не го броя!

IA

18.07.06
20:30

[quote author=“Sportex”]“Teraprom” не е регистрирана по ДДС. Проверих в сайтът на НАП.
Утре ще провера дали я има в БУЛСТАТ регистъра т.е. дали съществува такава фирма.

Мисля, че това не е нужно, но след като ти се занимава...

А относно дали фирмата не е “пирамида” се изказах по-горе - след като поръчките ви идват, то това е достатъчно условие да не се съмнявате повече...

[quote author=“bonnano”]Като се има предвид новата идеа на Момчил Милев колко пари ще му струва, мисля че ако искате да купувате евтини продукти трябва да се опитате да държите сайта и хората стоящи зад него в тайна  :lol:

Никой не се държи в тайна - все пак благодая за подкрепата..
Ако са искали да са се скрили.

18.07.06
21:31

цитирам от споразумението на сайта:

“ІІІ. ЦЕНА. НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ. ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА СОБСТВЕНОСТТА НА СТОКАТА. ПРЕМИНАВАНЕ НА РИСКА ОТ СЛУЧАЙНО ПОГИВАНЕ НА СТОКАТА
1.  За придобиване на собствеността върху стоката продавачът заплаща на купувача цена в размер, определен предварително или посочен на сайта на продавача.”

хаха, значи те трябва хем да предоставят стоката, хем да я платят на клиента. Това звучи добре, всичко е безплатно  :lol:  Поръчвай народе!

19.07.06
12:49

Един въпрос- в сайта ще докарате ли Anabolic Xtreme Retain…....Че има някакво производно-Superdrol :roll:
http://www.bodybuilding.com/store/ax/retain.html

IA

19.07.06
13:27

Моля, задавайте въпросите си за продукти директно на email или във форума на nutritiontarget

19.07.06
17:27

на някой, който е поръчал пристигна ли му стоката :?:

19.07.06
19:42

На мен ми казаха само от 5 до 11 дни и това е,никва друга яснота :?

19.07.06
20:55

[quote author=“SpUd3r”]На мен ми казаха само от 5 до 11 дни и това е,никва друга яснота :?

Ще почакаме, ще видим!

19.07.06
21:28

А кога ги направихте порачките?

danson

19.07.06
21:30

а какво става ако дойдат и вкъщи няма никой ?

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1