Направете ми програма! :Р

15.07.06
22:12

Здравейте!
Това ми е първият пост тук, прочетох правилата разбира се, и се надявам, че това е може би правилното място.

Та аз съм на 16 години, ще правя скоро 17.
Тежа- ми нашият кантар показва 62, но той е сто процента неточен, защото на много места ме изкарват по-тежък- във фитнеса например 67.
Висок 183-4 см
Тренирам от 1 година. Юни 2005- Октомври 2005 много усилено и постоянно.
Окт 2005 - Фебруари 2006 много слабо
Оттогава пак съм се стегнал

Та трябва ми програма, с която да разнообраза и от която ще има по-голям ефект, защото тази, която аз сам си направих нещо ми писна, а и не мисля, че е много професионална. :)
Та до преди месец и нещо тренирах така:
През ден.
Тренировка 1: Бицепс и Трицепс
Тренировка 2: Гърди
Тренировка 3: Гръб и рамена

Та в последно време тренирам така:
Тренировка 1: Гърди и бицепс
Тренировка 2: Трицепс и корем и някакви други козметични глупости
Тренировка 3: Гръб и рамена

Не съм сигурен, дали това, което правя е правилно, та ви питам.
И чакам предложения относно нова програма.
Да знаете, че не знам имената на упражненията, така че, ако е възможно помагайте със картинки или снимки на тях. :))

Чакам и други предложения относно това как да кача някое друго кило без абсолютно никаква химия ( пия само протеин WHEY след тренировка и това ми е ) и да съм предут като плондир, а просто да имам хармонично тяло. И не искам да съм някакъв мега релефен. ;Р

П.С. Ще се надявам да ми даде някой съвет, който е наясно какво казва, за да не ме прецака или нещо от сорта. :Р
П.С.С. Как да си сменя паролата, че нещо форумът не ми дава?
П.С.С.С. Ще е по-добре ли за вас, ако дам снимка, ама не искам някой да злоупотребява с нея. :РР

16.07.06
00:16

Добре дошъл във форума.Там има готови програми избери си

16.07.06
01:10

[quote author=“ASTOR”]Добре дошъл във форума.Там има готови програми избери си

В сайта или във форума има готови програми ?

16.07.06
02:36

в сайта, но и във форума има добри попадения.

16.07.06
18:58

Надявам се, към козметичните глупости не се включват краката, които са ти половината тяло. Защото е ако е така, правиш голяма грешка. Не мисли, че с футбол примерно ще направиш хубави крака. Погледни сайта наистина, там има достатъчно програми, както и тук, из форума. И не забравяй, че е по-важно как се храниш, спиш и живееш, от колкото как тренираш.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1