Имам нужда от малко помощ

18.07.06
19:41

Висок съм 178 см. преди 1 година тежах 85кг и редовно си тренирах в къщи /имам лежанка, дъмбели, удоволствийце за коремни преси, кростренажор / след което ми изкчиха няки лични проблеми и... ефекта е че в момента тежа 104кг /сланина/ приличам на нещо като кит и нямам никаква идея какво да правя. Ако е възможно дайте ми идея към кого да се обърна за помощ /адекватна фитнес и хранителна програма - бих си платил за да я направи професионалист но незнам кой/ трудното при мен е че мога да тренирам само вецхер тайкато работя по около 12-14 часа на ден храненията все някак ще ги натакмя. предварително благодаря на всеки който ми помогне макар и с една две думи

18.07.06
21:21

104кг на 178см наистина не е малко... това което ти трябва е следното...щом не си тренирал от доста време можеш да започнеш с програмата за начинаещи от сайта...трябва ти кардио поне по 2 пъти седмично по 35-40мин. както и сносно НВД...има доста такива постнати из форума които могат да ти помогнат...аз лично бих ти препоръчал да ходиш в зала ако имаш време и финанси защото разнообразието от у-я е такова което трудно се постига в къщи...

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1