Двуглавия

18.07.06
20:59

Знам че има много теми ма не открих нищо специално за тва
Та как да акцентирам на външната страна на бицепса  под рамото :?:
(НЕ става въпрос за брахиалиса)

18.07.06
21:17

[quote author=“3230”]Знам че има много теми ма не открих нищо специално за тва
Та как да акцентирам на външната страна на бицепса  под рамото :?:
(НЕ става въпрос за брахиалиса)

Извинявам се за спама, но защо ти е да акцентираш на едната глава на бицепса?

БТВ: тренирай както трябва и всичко ще си дойде на мястото!

Наистина ли вярваш, че можеш да акцентираш на определена глава особено при бицепса..Иначе,вдигаи дъмбелите с неутрален хват..

18.07.06
21:51

ако говориш за мястото между върха на бицепса и брахиалиса,пробвай скотово с кривата щанга,като хвата ти е по-тесен и държиш ръцете успоредно.упражнението не се прави с голяма тежест-почваш да местиш лактите и прехвърляш акцента на друго място.ако го правиш с 15-20 кг. можеш да си позволиш да разпънеш лактите докрай,но внимавай. :!:

19.07.06
00:11

[quote author=“BERSERK”]ако говориш за мястото между върха на бицепса и брахиалиса,пробвай скотово с кривата щанга,като хвата ти е по-тесен и държиш ръцете успоредно.упражнението не се прави с голяма тежест-почваш да местиш лактите и прехвърляш акцента на друго място.ако го правиш с 15-20 кг. можеш да си позволиш да разпънеш лактите докрай,но внимавай. :!:

Ми то аз скотовото го правя с щангата за френско не знам дали говориш за същото

А иначе искам да акцентирам там щото като си изпъна ръката бицепса става некси малък в сравнение с брахиалиса а от вътрешната страна си изглежда супер

19.07.06
13:26

[quote author=“3230”][quote author=“BERSERK”]ако говориш за мястото между върха на бицепса и брахиалиса,пробвай скотово с кривата щанга,като хвата ти е по-тесен и държиш ръцете успоредно.упражнението не се прави с голяма тежест-почваш да местиш лактите и прехвърляш акцента на друго място.ако го правиш с 15-20 кг. можеш да си позволиш да разпънеш лактите докрай,но внимавай. :!:

Ми то аз скотовото го правя с щангата за френско не знам дали говориш за същото

А иначе искам да акцентирам там щото като си изпъна ръката бицепса става некси малък в сравнение с брахиалиса а от вътрешната страна си изглежда супер

И при мене се получава горе долу същото, пробвал съм  съм въртял сички упражнения, но нещо не става, затова си тренирам нормално и не ми пука вече :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1