24.07.06
23:13
Значи днеска тренирах ръце!По принцип ги тренирам (когато ги тренирам сериозно) по един метод които ми каза КАО (за което му благодаря) със супер серии!
Значи те са така:
почивка междо серии 3 минути
аз тренирам така:
Трицепс тесен хват от лег + Сгаване за бицепс със щанга прав - 2 х 10 загрявка; 4 х 8 нормални
после
Френско + сгаване с дъмбели *Хаммар* - 4 х 8
За трицепс на скрипеца + скотово - 4 х 8
и после 4 х 8 - 2 упражнения за предмишница и те в супер серия!
Работата е там че в началото на трена нали раката леко се напомпва!Кам средата е направо мега напомпена ръката ми и се чувствам супер добре,но малко преди предмишницата ръката ми зима да да не е толкоз напомпена лек спад се чувства и вече след предмишницата още малко!Не че не си отивам у нас напомпен,но това което е посредата на трен-а неможе да се сравнява с накрая!Според вас как е нормално да баде!Дали да не намаля 1-2 упражнения и кои,щото оня ден един пич ми каза че си намалил едно упражнение за бицепс и раката му станала от 45 на 47!и да разсяните през какви стадии трябва да минава напомпването и въобще нормално ли е посредата да е мега напомпена раката, а накрая малко по малко!
Мерси!
Според мен ти се получава едно претрениране на ръцете, което и аз получавах преди, но като намалих сериите всичко си дойде на мястото, просто ги намали, а и супер сериите ги прави през три тренировки за ръце примерно.
27.07.06
18:30
аз имам абсолютно същия проблем и решението просто да махнеш третото упражнение при мен така стана и сега ръката ми се помпи много добре :wink: успех
27.07.06
19:51
[quote author=“INZAGHI”]Според мен ти се получава едно претрениране на ръцете, което и аз получавах преди, но като намалих сериите всичко си дойде на мястото, просто ги намали, а и супер сериите ги прави през три тренировки за ръце примерно.
Е аз не ги прая секи пат то се привиква така!Правя ги да кажем 2 пати нормални; 1 пат супер и така!щото иначе мноо са привиква!А иначе верно особено за бицепса ще ги намаля с 1!
[quote author=“donPECI”]аз имам абсолютно същия проблем и решението просто да махнеш третото упражнение при мен така стана и сега ръката ми се помпи много добре :wink: успех
Е не че са заяждам но тя и от леки тежести и много повторения се помпи,мене ме интересува ръката ми след трен остане с няколко мл даже и 0,5 см по голяма!И засега и става де но определено този лек спад в края на тренировката не е добре!
27.07.06
22:48
пич не си ме разбрал но аз точно това ти казвам просто съм се изразил не по най-добрия начин но много добре те разбирам какъв ти е проблема :wink:
29.07.06
17:27
Днеска проах с едно упражнение по малко за бицепс, за трипец си ги остаих толкоз!Ма още немога да кажа някав резултат щото ръката ми не е спаднала още!Иначе голяма фаида маи че нема!
29.07.06
18:03
А ти какво искаш , от първия ден да има файда ли ?
С упоритост и постоянство всичко се постига!
29.07.06
21:33
[quote author=“Everything”]А ти какво искаш , от първия ден да има файда ли ?
С упоритост и постоянство всичко се постига!
Ох така като те гледам и постовете ти,по добре хич не ми спами темата!Щото моите ръце може да не вървят ама предполагам са доста по големи от твоите!Така че по хубо си малчи,и си опраи тренировките и яденето,поне от това което гледам от постовете са ти много зле!
29.07.06
22:06
Хей пич, това че пиша разни неща в постовете незначи, че ги изпълнявам нали? :P
ААААа и междодругото като ти са по големи от кво се оплакваш :D
Попринцип като гледам навсякаде се оплакваш така че неми казвай дали са ти по големи или не!
Тренирай и ефекта няма да закъснее, не е нужно да се оплакваш за най минималната раота.
пп Несам искал да те обидя, просто написах това което мисля, сорру че си помислил така и го взе за разправия!
29.07.06
22:28
[quote author=“Everything”]Хей пич, това че пиша разни неща в постовете незначи, че ги изпълнявам нали? :P
ААААа и междодругото като ти са по големи от кво се оплакваш :D
Попринцип като гледам навсякаде се оплакваш така че неми казвай дали са ти по големи или не!
Тренирай и ефекта няма да закъснее, не е нужно да се оплакваш за най минималната раота.
пп Несам искал да те обидя, просто написах това което мисля, сорру че си помислил така и го взе за разправия!
Аз не се оплаквам просто изкам когато правя тренировка да съм напално уреверен в това което правя и да извлека максимума от нея!Иначе и аз не исках да те убидя нещо!
29.07.06
22:32
окей. Успех!
Трябва да се внимава с ръцете да н се претренират при всеки е много различно. Аз в началото се скусвах ръце да тренирам и много голям ефект нямаше. После понамалих сериите и упражненията. Сега даже тренирам бицепс и трицепс в различни дни и има ефект. Суперсериите са добри ако можеш да ги издържаш На мен не винаги ми се удава.
02.08.06
22:19
[quote author=“marin_18”]Трябва да се внимава с ръцете да н се претренират при всеки е много различно. Аз в началото се скусвах ръце да тренирам и много голям ефект нямаше. После понамалих сериите и упражненията. Сега даже тренирам бицепс и трицепс в различни дни и има ефект. Суперсериите са добри ако можеш да ги издържаш На мен не винаги ми се удава.
NQMA KREDOR NESHTO!
Ami mene mi se otrazqva dobre,ama nakraq na trenirofkata se 4uvstvam malko spadnal!Ot druga strana sqkash 2 uprajneniq za biceps sa malko malko!Ina4e gi izdarjam bez problem,rabotata e da zagrqvash dobre!
Naprimer v na4aloto zagrqvash
tesen hvat triceps/ sgavane prav za biceps - 50/35 - 2 serii po 10 povtoreniq
posle
tesen hvat triceps/ sgavane prav za biceps - 60/40 - 2 serii po 8 povtoreniq
tesen hvat triceps/ sgavane prav za biceps - 70/45 - 2 serii po 8 povtoreniq
i taka efekta ot stera malko se namalqva!Shoto ako vednaga sa farlish na tejkoto riskuvash si4ko v tqloto ti da se obarne i da si kato izgarmqn!I drugoto ne sa pravqt vseki pat shoto tqloto privikva!Az gi pravq prez 3-4 pati no pak rakata mi vinagi darpa i to s dosta okolo 0,5 sm :) koito posle doopravqm v drugite dni i v sledvashtite trenirofki za race za da gi zatvardq!No ako ne si pravil do sega moje i efekta da e cql 1 sm :)