02.08.06
13:44
можели да ми кажете упражнение което да мога да го правя в къщи и да стегна корема за бързо може и цял ден да тренирам но ако може да стане за 1 месец средно.моляви кажете някакви упражнения
02.08.06
14:31
Никокага не си поставяй срок, за 1 месец можеш и да го стегнеш и да не го стегнеш ,зависи как правиш нещата .
Няма смисъл по цял ден да тренираш корема или всеки ден .Има доста упражнения за тази мускулна група ,но ако ще и по 10 упражнения да правиш на ден ,ако не ти е правилна диетата няма да имаш ефект . :wink:
аз казвам 1 месец защото горе долу тогава ще ходя на почивка значи може и да се стегне корема но може и да не се стегне и можели някакви упражнения да ми препоръчаш
02.08.06
15:27
Те много хора за морето искат да направят хубаво тяло , ама то хубаво тяло се гради с месеци и години ,а не за 1 месец преди морето. Но както и да е ето ти няколко упражнения , които можеш да правиш в къщи :
1. Коремни преси
2. Свиване за коремните мускули V - сгъване
3. Коремни преси с хванати крака / краката са свити в коленете /
4.Сгъване на краката за коремните мускули
5. Повдигане на таза - лягаш по гръб на пода с изпънати ръце за равновесие и с длани на пода . Вдигаш краката докато станат перпендикулярни на пода.
Може да погледнеш и тук http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=126116&highlight=#126116
[/url]
Успех ! :wink: