04.08.06
08:01
Има ли смисъл от гейнърите според вас. Според много хора са изключително важни, а според други съотношението цена:ефект е направо смешно.
04.08.06
10:43
Малко скъпичко идват гейнерите... даже не малко иначе ефект си имат.
04.08.06
23:25
На някои хора им действат на други не индивидуално е ,а иначе отговорите в анкетата са много странни особено последният ;)
05.08.06
01:03
Какво имаш в предвид? Неразбираемо съм ги формулирал или си учуден от резултата ?
отговорите са си добре формулирани. Що се отнася до това на кой как действа , тва зависи изцяло от метаболизма и времето когато се взима гейнера. На повечето хора повечето продукти не им деистват защото не ги приемат в адекватно количества и по адекватно време.
[quote author=“topDevil”]Има ефект, но са малко надценени.
И аз така мисля. Като започвах да тренирам си взех гейнър. Имаше ефект покачих мускулна маса, но и доста мазно, а аз съм с бавен метаболизъм.
05.08.06
13:10
Можеше вместо последния отговор да сложиш не или категорично не :wink: А иначе за човека имах в предвид ,че ако ти е по-бърз метаболизма ще имаш по- голям ефект, докато ако ти е бавен ще ходиш по често до тоалетна без особен ефект ;)
05.08.06
13:20
гейнерите са измислени за хора със бърз метаболизъм не го ли разбрахте това ???????????????????????