08.08.06
23:59
Аз съм на 17 години и съм само 45 КГ.От 2 седмици тренирам фитнес 3пати в седмицата.Искам да кача килограми.Пия Бирена Мая,но пак мн не ми помогнете.Имате ли идея какво да напраиа. :(
09.08.06
00:16
Малиииииии :shock: Колко си висок?
Почвай много ама много много здраво ядене! Яж месо, риба, ориз, картофи, тесто, яйца, млечни продукти .. абе квотото се сетиш но наблягай на тези, на качествените! С тренировки и ядене ще качиш 100%. Като направиш 3 месеца ще си вземеш гейнър(предимно бързи въглехидрати на прах) и ще засилиш процеса.
12.08.06
19:44
партио земи се стегни ! знаеш че това не може да продължава така :) хапваи пилешко месо варени картофи варен ориз бял макарони .. земи си геинерче протеинче :) на таката сам 6те си продалжиш поздрави :)
12.08.06
20:00
[quote author=“JivkoKondov”]Аз съм на 17 години и съм само 45 КГ.От 2 седмици тренирам фитнес 3пати в седмицата.Искам да кача килограми.Пия Бирена Мая,но пак мн не ми помогнете.Имате ли идея какво да напраиа. :(
По добре си определени едно количество храна което трая изядеш през деня ама да не е само кроасани и друн друн а сериозна храна ориз,картофи,месо и т.н.
и яж 5-6 пати!Ест. не само тези неща но да имаш поне 2 яденета с тях,1 солидна закуска и вече другите кото решиш!
12.08.06
20:40
манджата му е майката зарежи тия добавки и др. глупости! яж си стабилно колкото можеш повече на сила ако трябва по 5-6 обилни хранения на ден и бъди сигурен че резултатите няма да закъснеят,УСПЕХ
Глупости.
Ако има нещо в главата ще пресява такива “икономични” откъм компетенция постове,визирам Вини по-горе l , и ще намери топлата вода сам.
Колкото и да му се тръсите нищо няма да го вкара в джаза.
Единствения съвет който засега мога да ти дам е
Научи се да ползваш най-важния мускул, оня м.ду раменете, след това мачкай останалите.
[quote author=“thcrown”]Глупости.
Ако има нещо в главата ще пресява такива “икономични” откъм компетенция постове,визирам Вини по-горе l , и ще намери топлата вода сам.
Колкото и да му се тръсите нищо няма да го вкара в джаза.
Единствения съвет който засега мога да ти дам е
Научи се да ползваш най-важния мускул, оня м.ду раменете, след това мачкай останалите.
Е ти явно претендираш, че не си ‘лишен откъм компетенция’ ама нищо конкретно не му каза начовека. Въпреки, че му загатна за какво става дума, нямаше да е лошо да му го кажеш в прав текст.
Та, ‘JivkoKondov’, седни и прочети повече за тренировките и нуждите от добро хранене. Може да започнеш примерно с написаното в сайта. Когато придобиеш представа какво трябва да се прав, яде и т.н. действай.
И внимателно с тренировките, да не се контузиш от незнание, рано-рано да приключиш... :wink: