11.08.06
22:13
проблемната ми област е зоанта м/у бедрата и талията,отстрани (незнам дали не е кръст)
само там все още имам сланини и каквото и да права не изчезват на ден постоянно се движа като играя баскетбол супер активно поне по 2 часа на ден и нищо как може да се оправи?
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
12.08.06
00:09
Хипер екстензий - странични + навеждащи (така си ги наричам :lol: )
12.08.06
00:40
В тази зона тялото най-лесно слага и най-трудно маха! Дори и малко калории на ден, ако присъства сладко (прости захари) в храната то веднага се лепи на кръста... последствие от вдигането на инсулина. Така се обяснява, че може и да си слаб и тлъстини около кръста!
[quote author=“nikolaBULL”]В тази зона тялото най-лесно слага и най-трудно маха! Дори и малко калории на ден, ако присъства сладко (прости захари) в храната то веднага се лепи на кръста... последствие от вдигането на инсулина. Така се обяснява, че може и да си слаб и тлъстини около кръста!
а как да ги сваля щото изглеждат смешно...добре че в гърба станах вече по-широк отколкото там че много псувах по едно време:)
проблема е че преди 5-6 години някаде бях мн дебел но се издължих и отслабнах малк оследващите 4 години и от половин годиан се занимавам с фитнес оправих си корема но това просто не иска да улегна какво трябва да правя????
точно тази област за която ти говориш се натоварва много при колоездене. Аз преди тренирах колоездене и там ми си появиха стрии от качване на мускулна маса! и 3 години след като спрях да се занимавам пак съм много релефен там. Така че почвай да въртиш педалите.
това съм убеден че е най-доброто. По интензивно?! еми то колоезденето си е достатъчно интензивно...
аз искам нещо с повече натоварване че да стане по бързо екстензиите помагат ли?
12.08.06
12:43
С колоезденето ще направиш по здрави крака, ще стегнеш ханша и ще бъдеш на 6.
12.08.06
16:01
Нарича се талия “зоната” ви бе, олеееее.... супер непросветени...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече