16.08.06
23:35
Значи въпросът ми е как и с кои упражнения се подсичат гърдите? Защото сега както съм имам доста мускулна маса но повече в средата и отгоре, а долната част е някак полегата и не се вижда къде свършва гръдния мускул.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимправи помпички,поне на много мои приятели те са помогнали за подсичането на гърдите,Също с дъмбели от обратен лег.
17.08.06
08:57
само аз ли не знам кво са “помпички”?
Прави обратен полулег,кофички,флаис с обратен наклон,избутване на дъмбели от обратен наклон и с кросоувър може, но няма как да ти го обясня с писане.
Пробвай и за последно упражнение за изцеждане флайс от обратен наклон с напълно изпънати ръце.Сложи си някакви малки килограми,с които можеш нон стоп ръцете да са ти изпънати и без да ги свиваш :wink:
17.08.06
15:29
от личен опит мога да споделя че най-доброто решение в твоя случай е да наблегнеш на горна част използваи педдек като последно упражнение с не много големи кила но бавни контролирани движения но основно повече прави горна част останалото е лека диетка и резултатите пристигат след време успех
Благодаря на всички за мненията, ще изпробвам всичко което предложихте и ще видим как ще го усещам.
п.п. наистина какво е това упражнение помпички?
28.08.06
13:21
измислено :roll:
измислено :roll:
Че е измислено от някой, така е - http://www.bb-team.org/exercise/000079.php
На това някои му викат помпички.
28.08.06
13:34
а тва може ама не е за гърди, а за трицепс :roll:
И гърдите участват.
28.08.06
22:05
И гърдите участват.
участват като мускули синергисти и натоварват вътрешната част на гърдите докато пича иска подсичане, което се постига с акцентиране върху долната част (кофички, лег и флайс от обратен наклон, кросоувър с кръстосване)
Аз усещам добро напомпване при изпълнението на крос-овър прав , като ръцете ги прибирам изпънати ниско към корема. Това е едно от малкото упражнения в които усещам акцента на натоварването в долната част на гърдите , другото такова упраженние е повдигане на дъмбели от обратен наклон. И при двете упражнения прибирането и връщането на тежеста ги правя много бавно броейки до 6 - няма такова напращяване , вервай ми.
Кофичките ми помпят гърдите много яко, но не усещам да е точно в долната част на гърдите.
10.09.06
11:11
Кофички и обратен лег(с дъмбели или щанга е въпрос на личен избор). Това са най - ефикасните според мен.
12.09.06
12:02
За подсичане-диета. Не може да си мазен и да искаш да имаш подсечени гърди.
16.09.06
22:36
От кросоувъра доста се натоварва долната част на гърдите.
Обратен Лег , Кофички :wink:
Благодаря. Пробвах всичко и май кросоувъра най-добре го усещам. Обратния лег и кофичките изобщо не ми харесват, нито пък усещам мускулите добре да ми се натоварват. Някой по-нагоре каза, че и диетата е важна и трябва да се съглася с това, без диета нищо не става особено ако имаш тенденция към затлъстяване ;).
17.09.06
22:25
Най-добрият начин за мен са кофичките като искаш да ги подсечеш прави кофички като трето(последно) упражнение но ги прави така вместо 3 или 4 серий прави 6 или 7 с 10-12 повторения
22.09.06
13:58
флайс от обратен лег и набирания с тесен хват
може да сваршат работа .
22.09.06
16:10
И гърдите участват.
При по-широк хват тежеста пада върху гърдите, а при по-тесен ( близо на ширината на раменете) пада директно върху трицепса.
03.10.06
12:56
Кросоувьр и долна лежанка с дьмбели!
Сума време правех на лежанката какви ли не легове, повторения тежести и т.н., но като ги съчетах с кофичките на успоредка (повтарям не на лежанка за трицепс, а на успоредка с крака надолу) гърдите ми започнаха да разстат като луди и се “подсякоха” както ти казваш. Прави минимум 3 упражнения за гърди на тренировка, като последното задължително да бъде “кофички” на успоредка и ефекта няма да закъснее!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече