я дайте мнение ...!?!?!?!?!?

17.08.06
23:52

какво ще кажете зе режим който включва тренировки 2 пъти дневно - сутрин и вечер?разбира се по-леки тренировки.кажете кво мислите по въпроса тъпа ли е идеята ми ???

18.08.06
00:48

Аз лично предпочитам една добра тежка тренировка ;) Тия две на ден нещо не ми вдъхват доверие.

Според мен е тъпа. Ако беше за 2 тренировки, нямаше да питаш тук. Дори и да са леки, са си тренировки. Освен това кога мислиш да тренираш тежко? Мускулът от леко не расте  :wink:

FitnessMania.Free.BG

18.08.06
01:44

Не виждам какъв е смисъла да се тренира два пъти дневно.

18.08.06
08:20

на теория може да тренираш тежко два пъти дневно , но или със страшно много калории и протеин, или с анаболни стероиди.

Nenor

18.08.06
08:39

кардио и после силова тренировка е вариант

18.08.06
12:38

[quote author=“manson”]Според мен е тъпа. Ако беше за 2 тренировки, нямаше да питаш тук. :

Бе не е тъпа идеята ама ако беше за 2 тренировки  определено нямаше да питаш тук  :D

Ако рано сутрин е кардио и вечер е тежка тренировка може би ще стане работата, но въпроса е как ще се възстановяваш между тези 2 тренировки и дали тежката тренировка ще я направиш достатъчно тежка, защото от леко не расте мускула наистина  :wink:

EL

28.08.06
00:18

Най-добре е да е една тренировка и да е тежка отколкото 2 леки, защото примерно ако тренираш сутринта наполовина мускулите ти ще се напрегнат малко и ще истинат.А ако е една тренировка е по-друга работа. Но все пак ти си решаваш!

28.08.06
00:36

[quote author=“elfisha_np”]Най-добре е да е една тренировка и да е тежка отколкото 2 леки, защото примерно ако тренираш сутринта наполовина мускулите ти ще се напрегнат малко и ще истинат.А ако е една тренировка е по-друга работа. Но все пак ти си решаваш!

Не че разбрах нещо ама ако беше прав принципите на двоино разделяне и на троино разделяне нямаше да съществуват...

28.08.06
12:26

Ако примерно сутрин правиж тежка, а вечерта кардио тренировка има смисъл, но иначе да правиш 2 леки тренировки е тъпичко.

28.08.06
12:28

[quote author=“topDevil”]Ако примерно сутрин правиж тежка, а вечерта кардио тренировка има смисъл, но иначе да правиш 2 леки тренировки е тъпичко.

Идеята на двойната тренировка не е да правиш лекички, а две тежки тренировки, които иначе няма как да направиш наведнъж, защото няма как да издържиш.
Това два пъти на ден тренировки не е за нормални хора ;)

28.08.06
12:54

а какво мислите за идеята примерно програмата ми е такава , че когато ходя на фитнес правя най-малко по 2 мускулни групи и какво мислите сутрин да правя тежко бицепс , а вечер тежко трицепс ?

По-здрави!

28.08.06
13:07

[quote author=”Петко К”][quote author=“topDevil”]Ако примерно сутрин правиж тежка, а вечерта кардио тренировка има смисъл, но иначе да правиш 2 леки тренировки е тъпичко.

Идеята на двойната тренировка не е да правиш лекички, а две тежки тренировки, които иначе няма как да направиш наведнъж, защото няма как да издържиш.
Това два пъти на ден тренировки не е за нормални хора ;)

В такъв случай наистина е за нормални хора...но щом я цепиш на 2, значи че примерно сутринта блъскаш много здраво, а 2рата пак няма да е макс, щото малко или много си изморен или ?

28.08.06
13:11

Не, идеята е, че няма да си толкова изморен, колкото ако почнеш втората веднага след първата (тоест, ги слееш).
Ако тренираш един час една група, за втората няма да имаш сила, затова почиваш известно време и вечерта се връщаш за втората. Едната е сутринта, а втората вечерта (след 8 - 10 часа почивка). За да се наложи да тренираш така обаче, трябва да си професионалист. Арнолд е тренирал така постоянно, по 6 пъти седмично (тоест, имал е 12 тренировки седмично, всяка по около 2 часа, че и повече).

31.08.06
18:03

Моето мнение е, че ако искаш да правиш по две тренировки дневно, ще ти се наложи да се възстановяваш и храниш по ... “нетрадиционния” начин.

Не мисля, че е необходимо да се пробваш, за да разбереш, че 2 тренировки дневно са си разсипия.

01.09.06
00:20

Прави се сутрин и следобед по принцип - първо голямата МГ после малката във втората тренировка

01.09.06
01:02

Vin Diesel, слушай шефа  :D

09.09.06
13:26

Аве момчета ... Астор много правилно го каза. Сутрин примерно идваш да тренираш трицепс следобед бицепс... Това е направено за да имаш повече сили за бицепса както каза Петко К. Незнам защо но останах с жпечетлението (дано да е погрешно че някои от вас си мислят че и в двете тренировки се тренира една и съща мускулна група .... ест че не е така... :!:  :!:  :!:

StronG™

09.09.06
18:02

[quote author=“FitnessMania.Free.BG”]Не виждам какъв е смисъла да се тренира два пъти дневно.

И на мен в началото ми се стоеше само вьв фитнес залата и гледах постоано да сьм там, но след време писва. :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1