Имам проблем

7P

18.08.06
21:20

Искам да ви попитам нещо.
Начи отзад където вече ми свършва вратът имам един кокал незнам как се казва някой ми беше казал че тъва се нарича “гръбначен  мозък” но не съм сигурен дали е т’ва начи искам този кокал да се скрие понеже не се харесвам така като си наведа главата надолу и изпъква.
Кви упражнения че да се скрие??????/

18.08.06
21:26

Така значи този “кокал” се нарича прешлен и е част от гръбначния стълб> А гръбначния мозък се намира във гръбначния стълб и е изключително важен. Искаш не искаш тоя кокал си е там и можеш да го прикриеш като развиеш трапецовидния мускул и бъди по-изправен за да не изпъква толкова.
                      Май някой не е влизал в часовете по биологоя, А? :wink:

7P

18.08.06
21:41

[quote author=“3230”]Така значи този “кокал” се нарича прешлен и е част от гръбначния стълб> А гръбначния мозък се намира във гръбначния стълб и е изключително важен. Искаш не искаш тоя кокал си е там и можеш да го прикриеш като развиеш трапецовидния мускул и бъди по-изправен за да не изпъква толкова.
                      Май някой не е влизал в часовете по биологоя, А? :wink:

/OFF
Т’ва за биологията си прав! :D
А как се развива трапецовидния мускул?
С какви упражнения?

18.08.06
22:18

:arrow: http://www.bb-team.org/exercise/000072.php може и със щанга но не с големи тежести за да не се контузиш  :!:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1