19.08.06
15:49
при упражнениятя за гръб и крака клековете и мъртвата тяга са много базови упражнения. аз съм на 20гл и съм около 176см - тоест не съм много висок - тези упражнения биха ли спрели и малкия разтеж които мога да имам и биха ли ме набили на долу???
:) 10X
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“heep”]при упражнениятя за гръб и крака клековете и мъртвата тяга са много базови упражнения. аз съм на 20гл и съм около 176см - тоест не съм много висок - тези упражнения биха ли спрели и малкия разтеж които мога да имам и биха ли ме набили на долу???
:) 10X
не знам какъв растеж чакаш от тук нататък, но останалото са глупости - спиране на растежа и набиване
19.08.06
20:52
аве ,176см , добре си ве , тренирай здраво
В никакв случай няма да ти спре ръстежа или да се набиеш надолу :wink: аз сам качил 7 см откакто правя клекове
За какво спиране на разстежа говорим на 20 години :shock: :shock:
Човек след 20 едва ли разсте повече от 0.5 - 1 см
Аз съм на 20 и от 1 година не съм мръднал в разстежа.
Абсолютно никакъв проблем няма да правиш тези упражнения,но друг е въпроса колко ще ти помогне мъртвата тяга....
[quote author=“djpetko”]За какво спиране на разстежа говорим на 20 години :shock: :shock:
Човек след 20 едва ли разсте повече от 0.5 - 1 см
Аз съм на 20 и от 1 година не съм мръднал в разстежа.
Абсолютно никакъв проблем няма да правиш тези упражнения,но друг е въпроса колко ще ти помогне мъртвата тяга....
Е ти на 20 колко искаш да ръстеш вече ве човек ... Но поне си сигурен че не те набива Клека ..
21.08.06
23:39
Биологично се води, че човек може да расте до 26 години. Но на практика явно не е така. Няма да те набият тия упражнения. Не знам от къде е тръгнало това ама и аз съм се замислял даже преди време.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече