въпросче за височината???

19.08.06
15:49

при упражнениятя за гръб и крака клековете и мъртвата тяга са много базови упражнения. аз съм на 20гл и съм около 176см - тоест не съм много висок - тези упражнения биха ли спрели и малкия разтеж които мога да имам и биха ли ме набили на долу???
:) 10X

19.08.06
17:17

[quote author=“heep”]при упражнениятя за гръб и крака клековете и мъртвата тяга са много базови упражнения. аз съм на 20гл и съм около 176см - тоест не съм много висок - тези упражнения биха ли спрели и малкия разтеж които мога да имам и биха ли ме набили на долу???
:) 10X

не знам какъв растеж чакаш от тук нататък, но останалото са глупости - спиране на растежа и набиване

19.08.06
18:07

НЕ !

newbie

19.08.06
20:52

аве ,176см , добре си ве , тренирай здраво

20.08.06
00:17

Абе 176см си, какъв ти е проблема! Това си е един съвсем нормален ръст!

20.08.06
08:59

В никакв случай няма да ти спре ръстежа или да се набиеш надолу  :wink:  аз сам качил 7 см откакто правя клекове

20.08.06
09:42

За какво спиране на разстежа говорим на 20 години  :shock:  :shock:
Човек след 20 едва ли разсте повече от 0.5 - 1 см
Аз съм на 20 и от 1 година не съм мръднал в разстежа.
Абсолютно никакъв проблем няма да правиш тези упражнения,но друг е въпроса колко ще ти помогне мъртвата тяга....

20.08.06
12:52

[quote author=“djpetko”]За какво спиране на разстежа говорим на 20 години  :shock:  :shock:
Човек след 20 едва ли разсте повече от 0.5 - 1 см
Аз съм на 20 и от 1 година не съм мръднал в разстежа.
Абсолютно никакъв проблем няма да правиш тези упражнения,но друг е въпроса колко ще ти помогне мъртвата тяга....

Е ти на 20 колко искаш да ръстеш вече ве човек ... Но поне си сигурен че не те набива Клека ..

Биологично се води, че човек може да расте до 26 години. Но на практика явно не е така. Няма да те набият тия упражнения. Не знам от къде е тръгнало това ама и аз съм се замислял даже преди време.

20.09.06
14:31

Нямаш никакъв проблем.
На тази възраст вече не може да се каже, че растеш на височина...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1