Мнения по сплита?

KO

25.08.06
21:24

Някой тренирал ли е по следния сплит

Понеделник - Гърди, бицепс
Вторник - Гръб
Сряда - Почивка
Четвъртък - Рамо, трицепс и трапец
Петък - Крака
Събота и неделя се почива, корем и прасец се редуват ама тва не е много важно в случая!

Ако е тренирал нека ми сподели резултатите си положителни или отрицателни?

25.08.06
22:35

използвал съм подобен сплит само разликата е , че правех трапеца с гърба , защото винаги правя трапец с гръб иначи програмката си е много добра според мен

използвал съм подобен сплит само разликата е , че правех трапеца с гърба , защото винаги правя трапец с гръб иначи програмката си е много добра според мен

И аз съм същия случай.

KO

25.08.06
22:45

гърба е много голяма група за да вкарвам и трапец... предпочитам при мъничките... на мене засега ми върви отбелязвам добър растеж, но бицепса ми винаги ме е притеснявал... не разбирам защо не расте като всичко друго.. не съм го претренирвал, шото като спрях да правя ръце за месец не порастна и с милиметър... ама ме плаши сега както са Пон - гърди бицепс, Вт - гръб... Незнам що... той си расте сега по тоя сплит ама си ме гложди отвътре и тва е... просто трябва някой да каже, че всичко е чук и съм екстра :)

25.08.06
23:02

всичко е “чук” , екстара си споко , даваи в същия дух и забравих да добава , във вторник освен гръб и трапец правя и врат

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1