HOT ROX Extreme какво мислите за него ?

26.08.06
13:03

един френд е в САЩ и мисля да го пробвам обаче ме е страх да не е вредно ??? цяло лято се пробвам да махна мазнините обаче , все изниква някво море, некви планини и купони и не става за това мисля да го пробвам какво мислите за продукта ?
ето и линк :http://www.bodybuilding.com/store/biot/hotx.html

26.08.06
14:36

Няма да обяснявам защо, но това го остави като крайна възможност.
Твоя френд да ти вземе едно от тези неща:
Red Acid - http://www.bodybuilding.com/store/clabs/red.html
или
MAN Scorch + Man Vaporize
http://www.bodybuilding.com/store/man/scorch.html
http://www.bodybuilding.com/store/man/vap.html
Ще си много доволен.

26.08.06
15:40

Емзо били дал линк на тези две марки

27.08.06
01:34

emzo ти какво би ми препоръчал от двете които ми предложи ? HOT ROX вече пътува към българия мн ого  ли и е вреден че да не мога да го пия.....? някой ако има инфо да помогне... :roll: от сайта bodybuilding ми казана че е напълно безвреден и че няма проблем да го пия...

28.08.06
02:30

Пробвай  Nutrex Lipo 6 аз съм много доволен.

28.08.06
10:09

yoyo1 как го приемаШе липо 6 и колко време, наистена ли си доволен от него

29.08.06
03:19

Пие се 1 или 2 капсули 3 пъти преди хранене. На мен ми трябваше да из4истя по-малко от 6кг. и пиех по 1капсула  /а и вътре са 120 и така ми останаха и за още веднъж /, но един приятел се беше доста ” омазнил ” и пиеше по две.

RE

29.08.06
11:31

[quote author=“vankata”]HOT ROX вече пътува към българия мн ого  ли и е вреден че да не мога да го пия.....? някой ако има инфо да помогне... :roll: от сайта bodybuilding ми казана че е напълно безвреден и че няма проблем да го пия...

Как може да е много вреден , като се продава първо в USA и 2-ро  в  bodybuilding.com. Това не е България да си слагаш бравно и нешисте в протеините.Там контрола е стриктен и случайни и опасни продукти на пазара в САЩ едва ли ще срешнеш. + това в bodybuilding.com си държат на реномето.

05.09.06
00:43

[quote author=“realityman”][quote author=“vankata”]HOT ROX вече пътува към българия мн ого  ли и е вреден че да не мога да го пия.....? някой ако има инфо да помогне... :roll: от сайта bodybuilding ми казана че е напълно безвреден и че няма проблем да го пия...Как може да е много вреден , като се продава първо в USA и 2-ро  в  bodybuilding.com. Това не е България да си слагаш бравно и нешисте в протеините.Там контрола е стриктен и случайни и опасни продукти на пазара в САЩ едва ли ще срешнеш. + това в bodybuilding.com си държат на реномето.

вече пътува така че ще го пробвам и ще пиша отзиви :D

08.10.06
12:41

[quote author=“realityman”]Как може да е много вреден , като се продава първо в USA и 2-ро в bodybuilding.com. Това не е България да си слагаш бравно и нешисте в протеините.Там контрола е стриктен и случайни и опасни продукти на пазара в САЩ едва ли ще срешнеш. + това в bodybuilding.com си държат на реномето.

Е то в USA и в bodybuilding.com се продават и анаболни стероиди и хормони и ефедрин ... и за тези продукти ли си сигурен че не са вредни. Дозата прави отровата. И прави разлика между бредни продукти и не действащи, защото от брашното и нишестето най-много да качиш малко повече мазно. А от термогенните фет-бърнъри хора със слаби сърца могат да си имат проблеми.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1