Стягане на корем за кратко време ? .

29.08.06
04:52

през лятото не тренирах и корема ми се отпусна. знам че 20 дни са много малко за стягане , но можете ли да ми препоръчате хранителен режим и тренировка за стягане на корема за 20 дни, защото искам да го изчистя преди да почвам да тренирам есента .
от две седмици въртя колело (велоаргометър ) по половин час сутрин , но няма кой знае какъв резултат . не спазвам определена диета , но гледам да не ям мазни храни , наблягам на пилешко и зеленчуци .
мерси предварително .

29.08.06
10:41

Не съм еталон, но мога да ти кажа какво работи при мен.

Аз съм човек, който си позволи лукса 5-6 години да не прави нищо за корем (генетично е релефен).

До преди 7-8 месеца нямаше никакви проблеми, но увеличих бирата и си разширих корема много грозно..

Това, което реших да правя и, което ми помогна... е да правя много и кратки серии на всяка тренировка. За мен “много и кратки” означава - 6-7 серии, по 15-20 повдигания на краката от полулег.

Стяга точно най-коварната долна част на корема. Аз съм доволен от това, което се постига за кратко време.

Ако, обаче, говорим за натрупани мазнини, ... как да ти кажа... правиш изтощителни серии коремни преси или повдигания на краката. Друго едва ли ще работи.

29.08.06
10:51

[quote author=“Templar”]

Ако, обаче, говорим за натрупани мазнини, ... как да ти кажа... правиш изтощителни серии коремни преси или повдигания на краката. Друго едва ли ще работи.

Точно това пък няма да работи за чистене на мазнините.

EL

29.08.06
11:07

Прави коремни преси, повдигане на краката от лег и от вис  :wink:

newbie

29.08.06
11:30

хаха защо повечето хора си мислят че чистенето става с повече повторения даже до изтощаване :lol:  , тренирай нормално , просто приемай малко въглехидрати , прави кардио 30 мин 3-5 пъти на седмица , така ще свалиш само мазнини . Ако искаш по-ефективно , трябва да спазваш стриктно НВД и негативния калориен прием . Ама за начало намаляване до колкото можеш въглехидрати ще върши работа според мене .

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1