Крива или права лежанка за корем

29.08.06
12:41

Искам да попитам дали има някакво значение каква лежанка се ползва за коремни преси.
И каква е разликата м/у правата и такава във формата на дъга “римско столче”. Какви са плюсовете, минусите, ако изобщо има такава съществена разлика.

29.08.06
14:14

Чиек ни съм мнол сиурен, но мисля че разликата е в това че на различната леженка напраягаш различни части от корема

Bio_MeN

29.08.06
14:22

[quote author=“YaN3v”]Чиек ни съм мнол сиурен, но мисля че разликата е в това че на различната леженка напраягаш различни части от корема

i as tei mislq

Петко К - пиши на кирилица, това е последната забележка, която правя.

EL

29.08.06
14:49

Значи едната натоварва най-долните мускули на корема, а другата средните, ама не знам коя е за най-долните и средните ама съм сигурен в тва  8)

29.08.06
14:53

[quote author=“elfisha_np”]Значи едната натоварва най-долните мускули на корема, а другата средните, ама не знам коя е за най-долните и средните ама съм сигурен в тва  8)

Първо, правият коремен мускул е едно цяло, няма горна, долна или средна част. Разликата е единствено в степента на трудност на упражнението.

newbie

29.08.06
15:52

според вас молитвите имат ли ефект ??? попринцип упражнението натоварва целия корем

29.08.06
16:49

Да, но според мен заоблената натоварва и повече кръста. Та затова питам по-знаещите, защото моето мнение е сравнително нетренирано.

29.08.06
18:27

[quote author=“baidreamer”]Да, но според мен заоблената натоварва и повече кръста. Та затова питам по-знаещите, защото моето мнение е сравнително нетренирано.

И затова не правиш до долу да се опблегнеш, а тялото в долно положение е хоризонтално на пода. Така се запазва и напрежението в мускула.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1