29.08.06
12:41
Искам да попитам дали има някакво значение каква лежанка се ползва за коремни преси.
И каква е разликата м/у правата и такава във формата на дъга “римско столче”. Какви са плюсовете, минусите, ако изобщо има такава съществена разлика.
Чиек ни съм мнол сиурен, но мисля че разликата е в това че на различната леженка напраягаш различни части от корема
29.08.06
14:22
[quote author=“YaN3v”]Чиек ни съм мнол сиурен, но мисля че разликата е в това че на различната леженка напраягаш различни части от корема
i as tei mislq
Петко К - пиши на кирилица, това е последната забележка, която правя.
29.08.06
14:49
Значи едната натоварва най-долните мускули на корема, а другата средните, ама не знам коя е за най-долните и средните ама съм сигурен в тва 8)
Първо, правият коремен мускул е едно цяло, няма горна, долна или средна част. Разликата е единствено в степента на трудност на упражнението.
29.08.06
15:52
според вас молитвите имат ли ефект ??? попринцип упражнението натоварва целия корем
29.08.06
16:49
Да, но според мен заоблената натоварва и повече кръста. Та затова питам по-знаещите, защото моето мнение е сравнително нетренирано.
И затова не правиш до долу да се опблегнеш, а тялото в долно положение е хоризонтално на пода. Така се запазва и напрежението в мускула.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече