30.08.06
11:53
Искам да се извиня на всички за гдето писах на латиница :!: А сега ще ви питам значи един мой приятел 165 см. висок, 50 кг., 25 см. студена ръка пита за една година колко може да му стане ръката ако яде по правилен хранителен режим, има добра тренировъчна програма и пие яко гейнери. ПЛС кажете :!: :!: :!:
30.08.06
12:00
34
30.08.06
12:02
Ама студена нали?
30.08.06
12:05
Ама студена нали?
не..
30.08.06
12:08
значи студена към 31-32 см. Така ли?
30.08.06
12:21
[quote author=“elfisha_np”]Искам да се извиня на всички за гдето писах на латиница :!: А сега ще ви питам значи един мой приятел 165 см. висок, 50 кг., 25 см. студена ръка пита за една година колко може да му стане ръката ако яде по правилен хранителен режим, има добра тренировъчна програма и пие яко гейнери. ПЛС кажете :!: :!: :!:
Тва е наи глупавия въпрос на света!ще му стане толкоз колкот труд положи,колкот яде и квото зима!
Наи вече труда всичко останало се вклиучва в тва!Ма мах 30 без зоб!
30.08.06
12:28
Глупости...глупости...глупости!!!
Мойта ръка от 29 след 11 месеца стаж в момента е 39 СТУДЕНА !!!
Всичко е твърде относително.....храненето....тренирането.....и най-важното ИНТЕНЗИВНОСТА И ПСИХИЧЕСКАТА НАГЛАСА !!!
Изрази от типа на “Това е прекалено тежко за мен” само ти олесняват тренировката, но не и постиженията!!!
30.08.06
12:30
[quote author=“M_7el”]34
Как може да предполагаш с точност ?!? .... Тва е някво напълно абсурдно и е ненужно да се правиш на ЕКСПЕРТ !!!
30.08.06
12:43
Мойта ръка преди 6 месеца беше 30, а сега е 35.
30.08.06
12:48
[quote author=“KickBoxer”]Глупости...глупости...глупости!!!
Мойта ръка от 29 след 11 месеца стаж в момента е 39 СТУДЕНА !!!
Всичко е твърде относително.....храненето....тренирането.....и най-важното ИНТЕНЗИВНОСТА И ПСИХИЧЕСКАТА НАГЛАСА !!!
Изрази от типа на “Това е прекалено тежко за мен” само ти олесняват тренировката, но не и постиженията!!!
Този израз може да доведе и до едно много готино явление наречено чеетинг нали са сещаш!
Истината е че е относително и зарад факта че ти може да си тренирал 1година преди тва да си спрял и ся просто да навакваш до предишната си форма!
Може да си тренирал нещо друго - лостове,кик бох нещо със физическо натоварване!Да не говорим че в кик бох-а имат и силови тренировки с тежести така че....
но ако е начинаешт повече от 5 см за 10 месеца - 11 едва ли ще качи,освен ко няма ден!
Аз лично съм качих от 32 до 39-40 за 10 месеца а ръцете не са ми силна група,и преди тва не бях тренирал!
Просто отначло се тръгва бързо нарастването,като имаш предишен опит също се расте,колкот повече напредваш обаче толкоз по трудно се качва,което пак е относително!Има хора за 1 година качват 1-2 см-а!
Лично на мен..10см за 1 година ми се струват множко, но предполагам че ако се храни човек и то ЯКО и в зависимост от типа си, може и да го направи, кой знае. :)
Общо взето, смятам че въпроса е малко ...несъществен и ми звучи, като въпрос на някой, който ако не стане животно с 2 месеца тренировка, просто ще се откаже. :)
[quote author=“NRG52”]Лично на мен..10см за 1 година ми се струват множко
Не са много, ако сега започва. В началото разтежа е просто .. фантастичен. Естествено после за всеки сантиметър ще трябва да печели по една малка война със себе си.
[quote author=“elfisha_np”]Искам да се извиня на всички за гдето писах на латиница :!: А сега ще ви питам значи един мой приятел 165 см. висок, 50 кг., 25 см. студена ръка пита за една година колко може да му стане ръката ако яде по правилен хранителен режим, има добра тренировъчна програма и пие яко гейнери. ПЛС кажете :!: :!: :!:
Пич,вече не знам коя тема отваряш за тия ръце :x Трябва да разбереш че те не са основни за това да имаш хубаво и симетрично тяло.Или може би си от ония които имат големи ръце, а в гърдите...вафла Боровец
30.08.06
16:26
[quote author=“KickBoxer”][quote author=“M_7el”]34
Как може да предполагаш с точност ?!? .... Тва е някво напълно абсурдно и е ненужно да се правиш на ЕКСПЕРТ !!!
Съдя по опит !
30.08.06
18:55
Десетина санта могат да се качат първата година, но е много индивидуално, никой не може да каже колко точно.
30.08.06
19:08
Такива въпроси са наистина много относителни. И то в такъв срок... 1 година. Някои може да вдигнат 10 сантиметра макар и трудно, за втори ще им трябват година и половина, а има и такива на които доста повече...
Знам, че не ти отговарям точно с тоя отговор но се опитвам да те накарам да задаваш малко по конкретни въпроси.
Е аз бях почти същия хихи
170см 50кг 26 студена
за 3-4 месеца я напраих 31 студена
10 см за по малко от година тз тз или имате голяма фантазия или сте някакви феномени :)
Не е толкова невъзможно според мен, ама трябва да е много ама много сериозен...
07.09.06
08:24
Благодаря на всички!!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече