Програма мнения

EL

31.08.06
13:51

Понеделник - гърди , рамене , корем
Втроник - почивка
Сряда - гръб , ръце , корем , прасци
Четвъртък - рамене , бедра , корем
Петък - гърди , бедра , корем
Събота - почивка
Неделя - Гръб , ръце , корем , прасци

или

Понеделник - гърди , бедра , рамене , корем
Втроник - почивка
Сряда - Гръб , ръце , корем , прасци
Четвъртък - почивка
Петък - гърди , бедра , рамене , корем
Събота - почивка
Неделя - гръб , ръце , корем , прасци

Коя програма е по - добра?
Първата на мен ми се струва по - добре защото тренирам по - малко мускулни групи а втората е добра зареди почивката но ми се струва че са много мускулни групи на ден.

Защо чак толкова много раздробяваш краката и раменете? Разбирам да разделяш рамото на 2 тренировки но така са на доста големи интервали. И двете програми не ми харесват именно заради тези 2 неща.

31.08.06
20:29

Хич не ми харесва !
Рамо и гърди в една тренировка,а рамото същевременно два пъти в седмицата ...пфф  :roll:  :?
Или ще претренираш яко или ако не искаш да претренираш,трябва да слагаш по 1-2 упражнение за МГ,което няма да доведе до ефект...

FI

31.08.06
20:36

гръб и гърди 2 пъти седмично не се тренират.също в един ден неможеш да тренираш гръб и целите ръце защото ако тренираш гърба както трябва то просто няма да имаш сили дори да загрееш ръцете камиоли да ги тренираш и тях.направи го така ако искаш да удариш гърба толкова:
1.гърди+рамо
2.гръб-0.хиперекстензия-3x15
        1.тяга 4x8-10
        2.чукове 3x8-10
        3.мечка 4x8-10
        4.пулдаун 4x10-12
3.почивка
4.крака

31.08.06
21:11

зависи как тренираш гърба ...... аз съм го правил по два дена и имаше ефект........само дето единия ден правиш за ширина упр. а другия за плътност

01.09.06
12:03

Аз бих предпочел втората, но си мисля, че има и по - добри варианти.

1. Бутащи мускули (гърди, бедра, рамо (предно и средно), трицепс, прасец)
2. Дърпащи мускули (Гръб, задно рамо, задно бедро, бицепс, преса)

Или:

1. Гръб, рамо, бицепс (или трицепс)
2. Гърди, крака, трицепс (или бицепс)

И т.н.

[quote author=“boxerg”]Защо чак толкова много раздробяваш краката и раменете?

Не ги раздробява. Просто ги прави два пъти седмично.

[quote author=“FIREBLADE”]гръб и гърди 2 пъти седмично не се тренират.

Нищо не пречи да се тренират при грамотно съставени тренировки.

[quote author=“djpetko”]
Или ще претренираш яко или ако не искаш да претренираш,трябва да слагаш по 1-2 упражнение за МГ,което няма да доведе до ефект...

Защо мислиш, че 1 - 2 упражнения няма да имат ефект?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1