Проблем ?!

31.08.06
16:29

Сега нали съм си ваканция и си ходя на фитнес - перфектно. Проблема идва оттам , че ся като почнем даскало ше се налага да тренирам от 9 до 10 и после на даскало . И понеже хормона на растежа се отделя когато спиш или почиваш , ще има ли проблем тва , че след тежка тренировка за маса няма да имам възможност да почивам? Имам ли въобще основание да се притеснявам ?  :roll:

Петко К - защо темата беше в женският раздел? Обръщай внимание къде ги пускаш!

RE

31.08.06
16:48

Ще си лягаш навреме и като си осигуриш минимум 8 часа сън + добра храна нямаш основание за притеснения. :wink:

31.08.06
17:55

Нямаш основание. Даже тренировките сутрин са по-добрия вариант. Пък и като си на училище, освен да се подпираш по чиновете и в междучасията да закачаш гаджетата, каква друга ти е работата  :wink:
Недей да го мислиш толкова ХР, той си върши своето

01.09.06
13:54

Според мен помисли дали не можеш да ходиш вечер. Все нещо ще можеш да нагласиш. Освен това може и събота и неделя да тренираш, какво толкова?

Но си зависи от човека, има много които препочитат сутрин. Аз обаче до сега никога не съм тренирал с тежести сутрин, нямам и намерение.  :wink:

FZ

01.09.06
13:58

[quote author=“realityman”]Ще си лягаш навреме и като си осигуриш минимум 8 часа сън + добра храна нямаш основание за притеснения. :wink:

Много точно казано .  :P

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1