мнение?

31.08.06
18:31

значи тренирам за ММ и не съм начинаещ!смените в работата са ми такива,че мога да тренирам само след нея,а тя е тежка физическа работа и не ми остават много сили за по 2 м групи,които трябва да направя в деня.искам да ви попитам,ако правя по 1 м група на ден ще има ли резултат или само ще си кисна на 1 място?например:
понеделник-гърди
вт-гръб
ср-трицепс
четв-бицепс
може и да не са в тоя ред но идеята е същата.ако някои ми обясни дали ще направя нещо с този сплит ще му буда мн благодарен.поздрави:)

Теоретично не би трябвало да има проблем. Но въпросът е дали ще имаш време да се възстановяваш, особено като и работата ти е тежка. Аз лично съм против този вид тренировки, освен ако не са професионални билдери тези които ги изпълняват, но не виждам проблем да тренираш така, освен този който споменах по горе  :)

01.09.06
15:41

Знам какво е, и за съм на същото положение. Въпреки доброто ми хранене, просто не мога да издържа на такова темпо и за това тренирам сега веднъж на четири дни, максимално интензивно. Просто работата ми е свързана с голям разход на енергия, както и твоята и няма начин да се възстановяваш при чести тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1