31.08.06
22:19
Здравейте! Аз съм 174/70 .От началото на лятото съм свалил около 6-7 килограма, но имам още малко за сваляне в долната част на корема, и малко в краката.Моя въпрос е за корема.Значи от няколко дена се каня да почвам, и реших да е в началото на новия месец.Нямам нищо конкретно, искам да дадете мнението си и да допълните с нещо, ако искате разбира се.
Мисля във всеки ден на седмицата да ставам рано, 3 пъти на седмица да тичам веднага след ставане и на гладно, сериите коремни преси 3х30 с тежести последните 2 серии.Яденето..ще ям предимно нисковъглехидратни храни, много вода, храната често и по малко, нали? Ще внимавам много и да не си върна килограмите, разбира се :)
Искам да кажа че съм изчел почти всичко в сайта и форума от 2-3 месеца, не пиша просто ей-така, трудно се реших.
Благодаря за вниманието!
31.08.06
22:22
еми според мен си разбрал всичко , остана само да го пробваш и да видиш ефекта и според мен ще има голям ефект ,продължавай в същия дух!
По-здрави
31.08.06
22:25
Благодаря ти за светкавичния отговор, лятото тренирах умерено и пазих режими от време на време, свалил съм както казах поне 6-7 кг и не искам да оставя недовършено :)
01.09.06
14:27
Моля, другите, и вие дайте мнение :)
01.09.06
15:13
Ами други мнения не ти трябват :)
Ако си любител на добавките можеш да си земеш Л карнитин.
2хапа преди бягане ще ти подейства добре.
И прави упражнение за долната част на коремчето - вдигане на краката от вис, лежанка.
Наблягай на месото яйцата млякото и зеленчуците.
Яж често но по малко.
И успех!
С постоянство всичко се постига.
01.09.06
18:49
И аз съм за л карнитин. Ако знаеш точното му действие ще разбереш защо :wink: Внимавай как се възстановяваш, че това си е доста движение. Браво за това, че си се информирал преди да започнеш. Малко хора го правят.