Маса или релеф?

Прескочи до:

01.09.06
15:29

Така-да ви питам според вас кое по-добре-да си по-лек и с по-малки размери,но релефен и нацепен,или да си яко
говедо,грамаден и широк,но по-мазен? :?:

RE

01.09.06
15:49

Зависи ти какво ти харесва повече.
Аз залагам на първото. :wink:

01.09.06
15:56

И двете. В това е номера. А иначе, както ти харесва на теб.

01.09.06
16:18

Огромен и чист  :wink:

01.09.06
17:15

Аз точно това се опитвам да постигна. Тялото ми е голямо, почти чист съм и се стремя да го поддържам така - голямо и чисто + релеф. За мене тва е идеалния избор  :wink:

FI

01.09.06
17:30

ми мазен не ми харесва много но предпочитам второто:)

MA

01.09.06
17:38

за мен по-яко е да съм грамаден,здрав мъж.примерно не чак говедо (зависи кво имаш предвид тва де) ,но определено як.Не ми харесва манекенско тяло.  :D

01.09.06
18:06

наясно съм ,че комбинацията маса+релеф е перфектна,това е каквото всички търсим,но се постига изключително трудно,и то след години тренировки ,хранителни режими и много химия.Но мнозинството от нас,любителите,сме подчинени на генетиката и природата-просто при едните метаболизма е много бърз и освен релеф друго не става,при други пък е обратното-лесно качват размери,но не са така симетрични и чисти.Затова и ви питам какво вие
мислите.лично аз смятам ,че едно симетрично,релефно и детайлно тяло е много-по красиво. :wink:

JI

01.09.06
18:09

нищо общо със яко режим яко трнеировка яко ядене се постига сичко БЕЗ ХИМИЯ ...
естествено че може да си голям и релефен
трнеирай за маса 3-4 години с положителен калориен балан , но яж чисто
без чиийт фоод и качи стабилно после орелефи БАВНО с една диета и какво ти пречи да имаш тялото което желаеш

NI

01.09.06
18:46

Е то като си щека по рождение си имаш естествен релеф.Работата е да си огромен и релефен,но аз бих предпочел да съм огромен и не толкова релефен,дори малко мазен,по добрия вариант е според мен

ST

01.09.06
20:24

Средно голям с V-образен грьб и до толкова релефен, че да ми се виждат плочките, без да задьлбавам с диетите. :wink:

01.09.06
20:45

2рото !
Яко говедо! Еб*л сам го релефа :)

18.09.06
16:42

2-рото

18.09.06
16:46

[quote author=”Петко К”]И двете. В това е номера. А иначе, както ти харесва на теб.

Ахам :!:

Трябва да ги съчетаваш.

LO

18.09.06
20:23

ae 2 месеца яко мазно ако си си бастун по рождение.Ако пък си роден мазен яко тренировки И МНОГО МЕСО!!

18.09.06
21:44

Вижте сега ,на всички ни е ясно “къде е номера” и , че златната среда е най доброто. Но тук си пита кое бихте предпочели !

Първото !  :wink:

18.09.06
23:06

аз бих предпо4ел и двете но тъи като ми се вижда малко невъзможно да поддържаШ цялата година релеф бих искал да изглеждам като този тип
http://www.videovat.com/videos/1148/mariusz-pudzianowski-worlds-strongest-man.aspx

DI

20.09.06
00:00

За съжаление е така, сичко става много бавно и с години. Но по добре е да си по голям и да вдъхваш респект, но говорим за мускулна маса, не някой закръглен шишко. То може да си слаб и релефен и без да ходиш на фитнес, може да се занимаваш с футбол, баскетбол и волейбол и ще станеш супер релефен защото сичките ти мазнини изчезват. Няма смисъл ако искаш да си останеш хърбав да почваш фитнес.

04.10.06
14:30

Искаме да сме тип “мутра”, но ако може без голям корем и дебел врат...!  :)

AR

05.10.06
21:33

Якичьк,оформен и нацепен 8)
егаси кефа

IN

05.10.06
21:41

Добре бе баси за кво са ви тия мускули чак па толко бе :roll: ....баси колко сте вманиачени начи :) ....и аз преди бях така но стигнах до простия извод че мускулите ти не ти дават абсолютно нищо...освен малко повече самочуствие де,но ако тва е всичко към което се стремите... :wink:  :?: ...тренирайте за здраве и колкото да сте във форма..в противен случай ще осъзнаете колко време и усилия сте изгубили за едното нищо :wink: ...мое лично мнение де :)

05.10.06
23:23

Е то какъв релеф можеш да имаш ако нямаш маса? На какво ще е този релеф? Първо правиш количество (маса) и после правиш качество ( релеф). И btw много мразя някакви супер клйощави моделчета дето като дигнат 5кг за бицепс - мускула им се напомпа като гума на трактор и си мислят, че като са слаби и им се вижда началната  мускулатура са “релефни”.  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :x :lol:  :lol:

LC

06.10.06
02:45

всички дето разправят “мазнооо , мазноооо” е време да си признаят , че просто нямат воля и търпение за релеф  :lol:  а най-тъпото и лесно нещо е да станеш няк’ъв голям , разбираш ли и да ти се тресат мазнините над мускулите ама да разправяш “Шшшш , отслабвам мама-му-стара , на 110 заковах кантара” . Подобна поза ми е не смешна ами не знам каква

MO

06.10.06
09:42

Сега ще изкажа моето мнение защото виждам че спора се заформя вече :wink:
1 Забелязали ли сте че всяко лято или още пролетта от някъде изникват някакви едри изчистени момчета с твърда мускулатура и добри силови възможностти
Да това са така наречените сезонни звезди
те са направили 1 цикъл и се чувстват на гребена на вълната
те не са пили химия с цел състезание а просот да се фукат с мускули
добрее Но къде остават тези които тренират 1,2 ,3 години но поради факта че не са взимали препарати?те се губят (временно ) пред химиците
средната характеристика не един химик е
Преди ръка 33-4 след 38-9 но и постоянно пълна с кръв което я прави да иглежда по- масивна
ето я разликата затова аз предпочитам да съм 120-130килограма
по-този начин ще съм 1 доволен от физиката си 2 ще се различавам от всички смешници които се назобват и после спъхват за няколко месеца максимум 6

LC

06.10.06
10:06

да ти имам доводите и на тебе  :|  искам да съм дебел , щото тия дето са слаби са “сезонни звезди” и са тренирали по-малко от мен.

верно ли ще си доволен от “физиката” си ако си 120 килограма ???  :shock:  Потърси помощOMG

06.10.06
10:48

Ауе а’ре ве...60 кила на 5% мазнини и винаги захванат здраво за нещо тежко, че бриза ще те издуха..  :P

Крайностите са кофти нещо!

Въпросът е: какво предпочитате  - дребен и много релефен или по-едър и не дотолкова релефен, поне аз така го разбирам.  :)

А колкото за тия с циклите за лятото...на кой му пука за разни комплекси, дето ще се строшат от позиране, ама пак ще си останат дървета.  :)

MO

06.10.06
11:23

[quote author=“lex cazinsky”]да ти имам доводите и на тебе  :|  искам да съм дебел , щото тия дето са слаби са “сезонни звезди” и са тренирали по-малко от мен.

верно ли ще си доволен от “физиката” си ако си 120 килограма ???  :shock:  Потърси помощOMG

Ами 120 килограма за ръста ми няма да са фрапиращи да ти кажа
Разгледай тези прасета и ми кажи дали са отвратителни http://www.theworldsstrongestman.com/wsm/athletes.html
Доводите са си мой и аз не те карам да ги приемеш просто така виждам нещата
И накрая да споделя че не искам да съм 120 а НАД 120 кой с кавото може да помага :wink:

06.10.06
11:32

не искам нито да съм огромен ,нито релефен , нито Рони Колман , а защо тренирам нз  :roll:  :?:

06.10.06
23:31

Двете най-лоши комбинации : малък-дръгав и голям-мазен.
Искам да съм голям и чист! Не релефен! ЧИСТ! Пък и  големия човек може да се изчисти и да се орелефи , но малкото недоносче ще си остане същото!
BTW : morphey брато прави си !

MO

07.10.06
00:00

[quote author=“power_hammer”]Двете най-лоши комбинации : малък-дръгав и голям-мазен.
Искам да съм голям и чист! Не релефен! ЧИСТ! Пък и  големия човек може да се изчисти и да се орелефи , но малкото недоносче ще си остане същото!

Така е прав съм :wink:
Знаеш ли имам пример дори за такъв човек.
Разгледах снимките във форума и човекът който наистина ми направи голямо впечетление е Астор - обяснявам той е 130килограма и просто си личи колко масивна е ръката му 56см-а и то мускул развиван с годините и силен и плътен интересно ми е той да се изкаже по въпроса защото смятма че и той мисли че като мен (с разликата е че той има сериозна основа към доводите си )

AR

07.10.06
01:08

[quote author=“power_hammer”]Двете най-лоши комбинации : малък-дръгав и голям-мазен.

бе то ако си наистина чист и релеф ша има...моито мнение е простичко:
тренирал сьм с човек тежащ 135кг,буташе 225 от лежанка,рьката му беше 55-57….
а корема му стигаше до коленете..с две думи-мащабна,но грозна гледка....
когато казах форма и релеф,не мисля че тряя се разбира релефни кокали...
една стабилна маса и форма е истинската красота на тоя спорт...да не забравяме какви са критериите на оценяването при фитнес и бодибилдинг сьстезанията!
В краина сметка за какви летни звезди говорим...та хората са постигнали конкретната цел на това,с което се занимават... :roll:
Само да отбележа и че сьм ТВЬРДО против химията..ако си говорим за моментно яки химици сьм сьгласен....

LC

07.10.06
02:42

offtopic: arnold , ако това на аватарът си ти - или си прекалил с фотошопа или наистина си прекалил с тренировките за ръце  :lol:

Петко К - айде без заяждания!

AR

08.10.06
17:15

[quote author=“lex cazinsky”]offtopic: arnold , ако това на аватарът си ти - или си прекалил с фотошопа или наистина си прекалил с тренировките за ръце  :lol:

копеле,зе да ми писва от такива като тебе :evil: LAMER
Естествено че сьм аз!!!
искаш ли други снимки на рьката ми???
или ще кажеш че сьм си направил цял албум на тоя photoshop?
Мога и да ти дам оригиналната снимка от аватара,с резолюция 640:480 е..
и наи-големия олигофрен да си ще разбереш дали е подправяна(то и от аватара си личи..)
а инче тренировките за рьце са ми любими,да!
http://www.venci89.info/gallery/displayimage.php?pos=-39
http://www.venci89.info/gallery/displayimage.php?pos=-40
http://www.venci89.info/~arni/

Петко К - внимавай с обидите, за да няма санкции!

29.10.06
21:40

Здравееняче ... демек едър .. и релефен  :wink:

29.10.06
22:19

кат си голям и мазен по лесно можеш да орелефиш или поне според мен

30.10.06
19:08

Първото
8)

DO

30.10.06
19:13

но зависи колко мазен... :shock:

TL

30.10.06
19:37

Жените ще те харесат по малък и релефен.А респекта на мъжете го печелиш с размери. Ти избираш

IE

30.10.06
20:36

THE LIFETAKER съгласен съм със тебе.

MO

31.10.06
22:04

[quote author=“ieieie”]THE LIFETAKER съгласен съм със тебе.

Трябва да си такъв какъвто се харесваш ,а не за да те лапат путките или да плашиш селяните.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1