Започване на фитнес..отново

Темата е заключена.
WH

11.09.06
02:35

Когато започна лятото се отдадох изцяло на почивка (в буквалния смисъл :)). Бях на море, после на балкан, после на лагер и най накрая вкъщи отново. Минаха близо 2 месеца и половина и през тва време не съм ходил в залата, но направих доста голям километраж пеша и каране на байк и други. Стажа ми е година и 2 месеца фитнес с това прекъсване точно 1 година. Имах доста релефно и слабо тяло, но вече е почти слабо тялото, с малко релеф по гърдите, коремните плочки и ръцете. Ще започвам отначало. Искам да възвърна релефа на тялото, да разширя още гърба и да не трупам маса. Опитвам се да поддържам нормален хранителен режим - без сладко, хляб и по малко, но често хранене през деня. Та след това прекъсване от 2 месеца, ще бъде ли добре ако започна пак ПО СЪЩАТА ПРОГРАМА която тренирах с нея след дълги и продължителни тренировки преди спирането. Програмата е доста натоварваща понеже преди това нямах толкова свободно време и нямах толкова почивки, а правех 2 дена и тогава почивка. Програмата е следната :
1. Гърди; бицепс; корем
2. Почивка
3. Гръб; трицепс; трапец;
4. Почивка
5. Рамо; крака; предмишница; корем
6. почивка
7. Кардио

Та ще бъде ли удачно ако продължа. Ходих само 1 път в залата и то беше преди 2 седмици само за да разтовара, че имах свободно време и на следващия ден не можах да се отлепа от леглото  :lol:

П.П - 182см съм, 15 год ако има някакво значение :)

11.09.06
23:54

Баннат си така че не играй елементарно с нов ник
ASTOR

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1