Горна вътрешна част на гърдите

12.09.06
00:20

Ха сега кажете упражнение за тази част, голяма мъка  е, това е в горначат част на улея, дано да сте ме разбрали. :oops:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

12.09.06
00:24

За горната част прави на гоената лежанка или с лост или с дъмпели....
а за улея,спокойто той ще ти се оформи като се натрупа повече маса на гърдите....
по-здрави

12.09.06
00:44

дайте още предложения  :lol:

12.09.06
12:50

Ми принципно за средни гърди се правят или кофички , или лежанка с тесен хват. Но тъй като ти искаш средни горни гърди, прави лежанка от полулег и едновременно с тесен хват на лоста, ще имаш резултати. Само трябва да си го наместиш тва в програмата, щото натоварва много трицепсите. Примерно ако тва го тренираш във вторник, прави ръце в петък!

Полулег с дъмбели

ZO

16.09.06
22:34

И на мен това ми е проблемна зона.Чувал съм доста мнения,че дъмбелите от полулег помагат-това и реших да правя,пък ще видя резултата.

17.09.06
08:51

[quote author=“Azazel”]Ха сега кажете упражнение за тази част, голяма мъка  е, това е в горначат част на улея, дано да сте ме разбрали. :oops:

http://www.bb-team.org/graphics/exercise/gurdi/poluleg_dumbel_2.jpg

Тва е бате ... Правя го от 3 месеца и определено има голям ефект !!!

StronG™

17.09.06
12:40

Аз за вьтрешната част правя пек-дек. Незнам при вас как е, но при мен улея се очертава много добре.

02.10.06
14:38

евала сега след 1 час отивам на фитнес и баш тфа ми требваше да вида !

ArnoldPl

03.10.06
12:31

Според мен флайса от полулег е идеално упражнение за тази цел.
А ако искаш може и да запьлниш мястото точно под ключицата с едно не много известно упражнение:
Прави се на кросоувьра,обачес долните макари,като се сьбират рьцете отпред,до нивото на очите.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1