12.09.06
00:20
Ха сега кажете упражнение за тази част, голяма мъка е, това е в горначат част на улея, дано да сте ме разбрали. :oops:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.09.06
00:24
За горната част прави на гоената лежанка или с лост или с дъмпели....
а за улея,спокойто той ще ти се оформи като се натрупа повече маса на гърдите....
по-здрави
Ми принципно за средни гърди се правят или кофички , или лежанка с тесен хват. Но тъй като ти искаш средни горни гърди, прави лежанка от полулег и едновременно с тесен хват на лоста, ще имаш резултати. Само трябва да си го наместиш тва в програмата, щото натоварва много трицепсите. Примерно ако тва го тренираш във вторник, прави ръце в петък!
12.09.06
15:20
Полулег с дъмбели
16.09.06
22:34
И на мен това ми е проблемна зона.Чувал съм доста мнения,че дъмбелите от полулег помагат-това и реших да правя,пък ще видя резултата.
http://www.bb-team.org/graphics/exercise/gurdi/poluleg_dumbel_2.jpg
Тва е бате ... Правя го от 3 месеца и определено има голям ефект !!!
17.09.06
12:40
Аз за вьтрешната част правя пек-дек. Незнам при вас как е, но при мен улея се очертава много добре.
03.10.06
12:31
Според мен флайса от полулег е идеално упражнение за тази цел.
А ако искаш може и да запьлниш мястото точно под ключицата с едно не много известно упражнение:
Прави се на кросоувьра,обачес долните макари,като се сьбират рьцете отпред,до нивото на очите.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече