Програмата по която тренирам?!?

12.09.06
04:08

благодаря на всички за старите съвети!

Темата беше редактирана от Yuurgen на 03.02.10 23:16.

SA

12.09.06
09:08

Не ми се вижда удачно да се тренира крака и гърди в един ден аз ако бях щях да ги разместя също така как го правиш този бицепс след набиранията а те дори са до отказ

Размести си групите. Гърди и крака не е удачно. И двете мускулни групи са големи. Иначе като цяло не е зле. Не мисля, че претренираш.

12.09.06
10:45

Не знам как ще реагират спецовете, но гръб и бицепс, някакси много се препокриват, защото гърба вкл бая упражнения в които бицепса се товари, особенно набирания, скрипеца...таа ти правиш и 4-ри упражнения мисля, че претренираш бицепса.

12.09.06
11:30

Пич, за бицепс правиш същия брой упраженения, както и за гръб, нещо не върви. Намали ги до две, според мен, за бицепс. И за рамо ми се виждат доста сериите, може да махнеш пресите зад врат, че много товарят ставите.

12.09.06
17:03

ок ,мерси за съветите !

12.09.06
17:15

Определено претренираш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1