ВВД

13.09.06
16:30

След кратка почивка на балансиран режим мисля че е време пак да почвам да де “тъпча”. Ето какво ми измисли “умната” глава  :?

http://images10.snimka.bg/001210233.jpg

Имам и доста въпроса.
1.За информация само да кажа тежа 77 кг. висок съм 1.80 см
2.Протеина добре ли е така да го пия или .. ?Дайте предложения?
3.Мислите ли че калориите и въглехидратите са твърде много ?
4.А белтъците ?
5.По добре ли е да пия по повече вода на ден (около 2 3 литра) или не ?

Еми това е за сега .. казвайте какви промени да правя моля ви ...
Благодаря предварително  :roll: [/img]

13.09.06
16:49

Xax нещо, което ми направи впечатление:
1гр протеин = 4кал
Белтъци  4 14 0 0 0 68
По мои сметки са 56 калории :)
Ориза 400гр суров ли ? Щото ако е варен има 20-30гр въгл.
Тази “Странжанка” ако става дума за вид луканка едва ли има въглехидрати, по скоро само мазнини.
Виж си прегледай таблиците.

SP

13.09.06
19:17

Махни креатина вечер.

14.09.06
16:08

А иначе какво мислете ... прекалено много ли са ми калориите и въглехидратите ... да намаля ли на 100г вечер ориза ?

Едит:поправих латинеца

Миусли  :lol:

Много креатин вземаш, имаш грешка при смятането на въглехидратите при картофите и ориза и нямаш добро ядене след тренировка. Помисли върху тези неща.

14.09.06
22:25

Мансон .. кажи ми какво точно имаш предвид ? Какво да поправя ... каква ми е грешката в смятането на въглехидратите при ориза/картофите и какво да ми е яденето след зала ? Казвай конкретно  :roll:

14.09.06
22:33

Не е ли по добре да преместиш единия протеин веднага след сън с мюсли.

14.09.06
22:43

Кой преди зала или след зала ?
А относно картофите и ориза .. явно ше си тъпча само ориз .. сега видях че картофите са с много по малко .. мерси за поправката ..

[quote author=“BikerBoy”]Мансон .. кажи ми какво точно имаш предвид ? Какво да поправя ... каква ми е грешката в смятането на въглехидратите при ориза/картофите и какво да ми е яденето след зала ? Казвай конкретно  :roll:

Ами примерно ориза го смятай към 20-30 на 100 въглехидрати, защото преди да го ядеш минава през обработка и събира много вода като намалява концентрацията си.

След трен: веднага креатин + нещо с много висок ГИ, след това пиеш протеин и след още 40-60 минути сядаш и ядеш здраво - пилешко с ориз или картофи

14.09.06
22:54

Ахам значи махам преди зала протеина ... него го пия сутрин с миуслите После след зала пия креатин + протеин и 2 лажици мед ислед 1 час ям пилето с ориза а не толкова късно вечерта тъка ли ? И креатина вечерта да го махна ли ? също вечерта какво да ям ? само месце ли ? не става ли прекалено много ? И ориза по 200 или 100 г да го ям .. 77 кг съм .. бях пуснал тема по колко нз кг трябва да са но не получих конкретен отговор .. айде кажи ми да мога си направя сметките по добре ?

[quote author=“BikerBoy”]Ахам значи махам преди зала протеина ... него го пия сутрин с миуслите После след зала пия креатин + протеин и 2 лажици мед ислед 1 час ям пилето с ориза а не толкова късно вечерта тъка ли ? И креатина вечерта да го махна ли ? също вечерта какво да ям ? само месце ли ? не става ли прекалено много ? И ориза по 200 или 100 г да го ям .. 77 кг съм .. бях пуснал тема по колко нз кг трябва да са но не получих конкретен отговор .. айде кажи ми да мога си направя сметките по добре ?

Вечерта може да наблегнеш на фибри - салатки и т.н. и протеин. След трен трябва да имаш 2 хранения. Креатинът, ако е монохидрат, само по 5 грама след трен ти стига, но щом толкова искаш може да си го пиеш и преди трен.

14.09.06
23:08

Окей отговори и на др-те вапроси де  :?

Ами колкото ти се яде. 100-200 грама колкото дойде. Няма нужда от вманиачаване. Другото е добре дето го написа горе.

100 грама готвен ориз:
97 ккалории
1 гр. мазнини
21 гр. въглехидрати
2 гр. протеин

Сега смятай отново.

15.09.06
12:14

Ще смятамм , но кажи ми по колко въглехидрати и протеини и долу горе колко калории на ден трябва да са ?

Edit:Също да питам кога ги теглиш ориза месото и изобщо всичко .. след топлинна обработка или преди това ? :roll:

17.09.06
15:43

според мен протеина ти е малко поне 200 г требва пак и с тас странженка нещо не ми харесва поне на мен де не съм толкова на вътре в качването на кг . Успех :)

18.09.06
14:35

Ето я и поправената таблица в която съм поправил забележките които направихте ... какво мислите сега ?  :? Давайте повече мнения моля ви ... още се уча  :P

http://images10.snimka.bg/001237320.jpg

БЛАГОДАРЯ

20.09.06
11:57

[quote author=“BikerBoy”]Ще смятамм , но кажи ми по колко въглехидрати и протеини и долу горе колко калории на ден трябва да са ?

Edit:Също да питам кога ги теглиш ориза месото и изобщо всичко .. след топлинна обработка или преди това ? :roll:

Най-добре си сметни необходимите калории тук :
http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
Сещаш се че трябва да си на положителен калориен баланс за да качваш.
Видя ли този пост?: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18991
Теглиш ориза и месото и всичко друго преди топлинна обработка.

20.09.06
12:58

Еми да долу горе ми излизат сички числа .. От днес го почвам режима .. не получих много съвети и помощ  :( Но се пак благодаря на тези които наистина помогнаха
:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1